tisdag 16 november 2010

Vägra smyg-grundlagsändrig i Sverige, den 24e november!!!!!


Sveriges Grundlagar skyddar vår demokrati. Grundlagarna står över alla andra lagar, och är svårare att ändra än andra lagar. Det ska finnas tid för eftertanke. Riksdagen ska inte kunna fatta förhastade beslut som inskränker människors fri- och rättigheter.
Det är möjligt att anordna en folkomröstning i en grundlagsfråga.

Har ni en aning om att den 24 november planeras en grundlagsändring med omfattande förändringar av grundlagen som kan medföra starkt negativa konsekvenser för Sverige?????? (Proposition 2009/10:80 // 2009/10:Ku4).
De ändringar som är föreslagna medför i huvudsak följande:

• Det blir svårare att gå ut ur europeiska unionen om svenska folket så skulle önska.
• Mångkulturalismen befästs i och med att skrivningarna i grundlagen om att främja etniska, kulturella och religiösa grupper blir tvingande.
• Betydelsen av det svenska medborgarskapet urholkas.

För en som verkligen fasar för EUs maktfullkomliga överstathet och dess 170 000-man-starka armé av byråkrater är detta skräckfylld läsning.
EU har alla verktyg som krävs för att bli en sann totalitär stat.
EU har redan lyckats med att korrumpera den nationella eliten att sälja ut folkens frihet, genom att bjuda in dem att bli medlemmar i världens största geschäft, betald av Europas naiva skattebetalare.



Skriv under Nuuuuu!

6 kommentarer:

  1. Carina-Fina:Bättre än dina 6 sista rader,kan man inte på ett öppet ärligt sätt,förklara det förestående omyndigförklarandet av Sverige !!Men varför i Herrans namn,blev denna enorma omvändelse,inte en stor valfråga ?? Jo,man vill i tysthet genomföra det hela,och därmed förhindra protester.Svenska folket föres återigen bak ljuset,och när man vaknar är det hela en verklighet.Beslutat av en stor MAJORITET förrädare...Men Svensson får betala kalaset !!!

    SvaraRadera
  2. Thorsten Schütte2010-11-16 13:54

    Det var ju en himla tur att Sverige röstade nej till €, så vi slipper rädda PIIGSEn!

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2010-11-16 15:08

    Något apokryfiska länkar!

    SvaraRadera
  4. Thorsten Schütte2010-11-16 15:11

    Mayday Mayday för euron:
    http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4183670

    SvaraRadera
  5. Thorsten,vem tjänar på att i frågasätta Euron??? China är väl det ända land som kan profitera,eftersom dollarna i USA nu framställs i ackordtakt..F.ö lyssnade jag på Irlands statschef,som var förvånad över dessa rykten..Han menade att någon kris inte förelåg,och att man hade full täckning i statsfinanserna ,i varje fall framåt ett år...Hur lång framförhållning har Sverige ???

    SvaraRadera
  6. Thorsten Schütte2010-11-16 19:16

    Jag tror att det finns en överhängande risk att $, £, €, Yen och några andra stora valutor starta ett devalveringskrig för att kunna exportera och då kommer valutor till länder med förhållandevis välskött ekonomi (som Sverige) att flyta upp som korkar, vilket visserligen känns bra på semestern, men kommer surt efter för exporten så småningom.

    SvaraRadera