lördag 6 november 2010

Talibaner på fredsresa till Maldiverna.



47 afghaner befinner sig just nu på Paradise Island, en exotisk turistö på Maldiverna, för att föra fredsförhandlingar.

Danska tidningen Politiken är som en av de få medier i världen med på fredsmötet, där delegaterna är representanter från de tre stora motståndsgrupperna och talibanerna i Afghanistan. De kämpar alla mot koalitionsstyrkorna.

Också flera parlamentsledamöter inklusive fyra kvinnor. De representerar inte regeringen, även om vice-presidenten också har sänt en representant.

»Jag har ett svårt jobb. Men jag är positiv. Jag är säker på, att vi kan nå fram till ett slutgiltigt avtal, men inte just nu«, säger Humayun Jariri, som är mannen bakom detta alternativa fredsinitiativ.

Vi får se hur många som sitter säkert efter utröstningen, vem som blåser vem efter hångelfesten, och vem som vill hämnas på vem efter sexorgierna.
????
Jaha, Paradise I-S-L-A-N-D?
Det var en helt annan femma.

1 kommentar:

  1. Vad beträffar Malediverna,har denna Ö blivit en "modeplats" för bröllop.Die obere 10.000 i Tyskland förlägger gärna sin cermoni här.Nu visade ett reportage hur en "präst" läste sin vigselakt på arabiska.De lyckliga tu önskade allt tänkbart h-vete på jorden,vidare att deras barn skulle brännas i elden och liknande önskemål.Det hotell som arrangerade det hela, menade att detta exempel var ett skämt...Jo, så kan man naturligtvis se det..Men just tanken bakom,visar att vi inte alla är lika här på jorden.Inte när det gäller religon i varje fall.

    SvaraRadera