fredag 19 november 2010

SvD spara pengarna!!


Varje fredag lägger SvD en tidningsbilaga, som heter M SvD Magasin, i min brevlåda. Jag har inte beställt den, inte betalat den och vill inte ha den. Normalt brukar jag bara irriterat gå direkt till pappersinsamlingen med den, men idag öppnade jag den av ren och skär nyfikenhet.
På första sidan finns en bild på den nyframtagna brevpressen med Josef Frankmönster
endast 300 kr i dessa mailingtider. Sen följer helsidesannonser med bostäder till
försäljning, bla 9 rum på Linnégatan, och 5 rum på Strandvägen för 30 millar eller högst bjudande, och sen en annons om hur viktigt det är att välja rätt mäklare.
SvD, lyssna på mig, nästa fredag tejpar jag igen brevlådan.
Don´t call me. I´ll call you.

6 kommentarer:

  1. Kan detta M SvD Magasin kanske var en renässansens idè,för att under några korta moment,få läsarna att förtränga verkligheten.Så var de ju i Kinomatografens barndom,och allt från gamla tider har blivit "mode av idag"Tid att öppna upp de gamla studiorna på nytt,ute i Råsunda!! Verkligheten i vårt land vill ju ingen längre titta på...Långt mindre läsa om,såvida det inte rör sig om vår konungs ungdomssynder !!
    När min fru och jag en gång besökte Babelsberg,och besåg de historiska rekvisiterna från 20/30-talet,kunde vi inte föreställa oss, att ett likartat scenarie skulle inträffa under vår livstid...Metropolis har återuppstått !!!!

    SvaraRadera
  2. Thorsten Schütte2010-11-19 13:31

    Tidningen DI som mitt förra jobb prenumererade har likande glättade bilagor till helgen. En helt annan värld där alla prisuppgifter har minst en nolla för mycket...

    SvaraRadera
  3. Härligt att få dela frustration! Nu ska jag till macken och se om de har nån riktigt hållbar tape, nu är det jag mot M!

    SvaraRadera
  4. Thorsten Schütte2010-11-19 15:25

    Nu vet jag: M = moderaterna. Det är säkert denna Schlingmann som ligger bakom...

    SvaraRadera
  5. hahaha, du är allt bra lömsk på den Schlingmann, Thorsten, för dig kan han inte svinga sig högre upp i karriären......

    SvaraRadera
  6. Thorsten Schütte2010-11-19 16:15

    Ja, bort med spindoktorerna (som finns i alla partier, Schlingmann är helt enkelt ett praktexemplar...)!

    SvaraRadera