lördag 13 november 2010

Sitter här och mår Så mycket bättre!


Och hela jag strålar av varm och skön feel-good - glad och lycklig.
Detta måste vara den bästa TV4 produktionen sen Hylands dagar, jag bara älskar det enkla konceptet. Det är sång, musik, lite lek och mänskliga relationer när de är som bäst, det behövs inget mer.
Och vilka kärleksfulla tolkningar av låtarna - jag blir berörd ända in i märgen. Alla är så häftigt omaka och bjuder på allt, det är värme, härliga människor som är öppna, ärliga, personliga och hyllar varandra.
Helt otroligt skönt att slippa mobbing, tävlingar och utröstningar.
Programmet har såklart vunnit hela mitt hjärta!
Om SvT verkligen är intresserade av vad människor vill ha för helgunderhållning - titta och lär!

Aftonbladet Expressen

2 kommentarer:

  1. Susanne Edstrand2010-11-20 21:53

    Håller med, det bästa program jag sett på evigheter och inget tävlingsprogram som tur är. Dessa människor berör och delar med sig till oss vanliga människor som också känner igen oss i vissa situationer som de varit med om. Jag ryser varje gång jag är tårögd och glad jag känner vilket lyckat gäng vad roligt de har och så härliga allihopa. Äntligen har det gjorts ett bra program. Synd att det snart är slut.

    SvaraRadera
  2. Håller helt med att prog är bland de allra bästa tv-prod. som över huvud taget visats! Alla medverkande artister bjuder på sej själva o man kommer dem nära på ngt sätt... Det känns nästan som man sitter med där själv vid bordet o bara njuter av att få vara med dessa personligheter/artister!

    SvaraRadera