söndag 14 november 2010

Desperado(S)


Idag är goda råd billiga, varenda journalist med självaktning har det bästa rådet till Sahlin, ta in Tage G Pettersson, Ulrika Messing eller Camilla Henemark, härma Reinfeldt och köp över Anders Borg.
Sverige under (S) - ett land där medborgarna skall omhändertas, födas med hjälm på, och därefter direkt in i kollektivistiska lösningar från dagis, fritis och skolis, passiviseringen har förgjort hela landet och dess invånare. Ett land utan geist och drivkraft.

Sosseriet är en gammal svag man som tror sig om att fortfarande vara He-man.
Vi måste nu alla inse att (S) idag inte är något annat än en kuliss. Den rasar nu inför öppen ridå, i denna (S)illy (S)eason - och bakom finns ingenting, absolut ingenting.

SVD
Aftonbladet Expressen Aftonbladet

1 kommentar:

  1. Thorsten Schütte2010-11-14 17:00

    Jag tror man ska inte räkna ut socialdemokraterna för lätt. En genuin socialdemokrati behövs som inte för mycket sneglar på att bli ett mittenparti. Utvecklingen i Tyskland och i andra länder kanske visar vägen, där är i dagens opinionsundersökningar socialdemokraterna och gröna ungefär lika stora, kristdemokraterna bara lite större. I förlängningen ligger sannolikt för många demokratier tre ungefär lika stora block:
    ett rött, omfattande socialdemokrater och socialister, ett grönt, omfattande både gröna i snäv mening, men även centerpartier av norskt snitt eller som centern här på sjuttiotalet och ett blått, som sträcker sig från liberala över konservativa och värdekonservativa till mognade nationalister. Dessa tre blocken tar ungefär en tredjedel var och regeringar bildas i alla tre möjliga kombinationer enligt mottot "två slår den tredje". Bara i undantagsfall når ett block ensam majoritet.

    SvaraRadera