måndag 15 november 2010

Pat Condell - en modig man.


Pat Condell är en brittisk författare och internetpersonlighet, han är känd för att vara mycket uppriktig om islamiseringen av Europa. En modig man som finns på youtube med sina monologer.
Lyssna:
”Dagens Europa är ett lysande exempel inför hela världen om hur Europa pissar i sitt eget dricksvatten. Över hela kontinenten antas lagar för att kväva yttrandefriheten och kriminalisera människor att säga vad de menar. Senare denna månad kommer Elisabeth Sabaditsch-Wolff i Österrike att ställas inför rätta för att ha kritiserat religiösa läror, en anklagan som kommer direkt ifrån inkvisitionen.
Vad är hennes brott? Jo, att peka ut det avsnitt i Koranen som ger en man tillstånd att slå sin fru. För detta riskerar hon fängelse i tre år. Välkommen till ett rättssystem med eurabeisk varumärke."

2 kommentarer:

  1. David Duke:
    Freud, Zionism and Sexual Revolution

    http://www.youtube.com/watch?v=CuXIozVW5e4

    SvaraRadera
  2. Thorsten Schütte2010-11-15 12:52

    Det är mera än lovligt korkat att straffbelägga citerandet ur religiöse skrifter på ett sätt som låter religionen i fråga framstå i dålig dagar. Det har föga med religionen i fråga att göra, ryckt ur sitt sammanhang kan man plocka lika mycket försäkräckligt ur Koranen som ur Gamla Testamentet. Det är mycket bättre att bemöta dålig citatteknik i en dialog än att skapa martyrer!

    SvaraRadera