onsdag 24 november 2010

Sveriges Kulturfascister är livsfarliga och starkt motbjudande.



Flera teatrar och museer planerar manifestationer mot att Sverigedemokraterna kommit in i riksdagen.
De echaufferade och koketterande rövslickatreatrarna Dramaten, Kulturhuset i Stockholm, Örebro länsteater och Kalmars länsteater finns bland dem som nästa år kommer att intensifiera sina satsningar mot resultatet av SD:s valframgångar.

–Alla är extremt illa berörda av att vi har sådan demokrati i Sverige att folket fritt får rösta på vilket parti man vill.

ALLA DEMOKRATER BOJKOTTA DESSA LIVSFARLIGT ODEMOKRATISKA TEATRARNA!!!!!!!!!!!!!!



Men flera teatrar och museer uppger att de inte har för avsikt att uppmärksamma SD. De ser, givetvis och tack och lov, problem med att göra markeringar mot ett demokratiskt valt parti. Björn Lönner på fria gruppen Playhouse frågar sig för vems skull sådana satsningar egentligen görs.

–För att stilla mitt dåliga samvete och känna mig viktig, eller för att jag tror att jag kan påverka? Vill jag verkligen göra något åt den här specifika situationen finns det mer effektiva sätt än att slå in likasinnades öppna dörrar.
–Sverigedemokraterna har blivit demokratiskt valda, det måste vi som organisation acceptera.

Björn Lönner, respect!
Björn Lönner en sann demokrat i ordets enda bemärkelse, och nu min stora hjälte. Han tror, precis som jag, på allas rätt att fritt rösta. Där Björn Lönner och Playhouse ger föreställningar kommer för evigt en strålande stjärna att lysa med all sin kraft.

SvD

9 kommentarer:

  1. Carina-Fina,deras teatrar är väldigt små.Här rymms enbart några tiotal/per företsällning..Nu gick ju Kommunisterna dessutom baklänges i valet,så behovet lär inte var större.F.ö dess teaterbesökare är redan förlorade själar,Därför knappast något att sörja över.Skada är att de får statligt stöd,för att framföra sina urgamla doktriner,om socialismens lysande framtid.Ni som lever i Sthlm`s-området,någon som vet om den gamla trojkisten Jan Myrdal,fortfarande trampar runt bland er ?? Sverige svar på sydamerikas Che Guvara och Kubas,Castro!!!

    SvaraRadera
  2. Thorsten Schütte2010-11-24 13:32

    Jan Myrdal, han bor i Berglagen, någonstans i Västmanlands NV-hörn, nära Karbenning eller så.

    SvaraRadera
  3. Jag trodde Kim Il Jan bodde i ett gästrum i palatset i Pyonyang.

    SvaraRadera
  4. Och jag trodde i min enfald,att han var saligt insomnad..Trösten i det hela,i Karbenning lär han inte urgöra någon större fara.

    SvaraRadera
  5. Ulf Hjertén2010-11-24 20:20

    Jag var inbjuden till en konstsalong för några dagar sedan. Där fanns flera "kulturfascister". Inte kunde jag höra eller ens avläsa några dolda budskap om att SD:s 330000 röster inte skulle berättiga dem 20 riksdagsplatser och mängder fullmäktigeplatser i landet. Kultursnubbarna gav inte uttryck för någon extrem upprördhet över att svensk demokrati öppnar upp för yttringar som ex. sverigedemokraternas. Oron - vad jag förstår - är en oro för vad slags värderingar SD söker gehör för och vad man vill åstadkomma om man vinner en majoritet. Jag gillar inte alla kulturarbetarnas uttryckssätt och åsikter men jag måste tillerkänna dem rätt att tycka och tänka fritt, liksom SD:s folk. De sistnämnda hade jag ett meningsutbyte med under valrörelsen på vårt torg och jag kunde glädja mig åt att de sedan tog bort några mycket otäcka plakat.

    SvaraRadera
  6. "Kulturfascister", det har ju inget med normala, helt vanliga, kulturarbetare att göra. Jag är så glad för dig och för att du hade en givande konstupplevelse, Ulf!De "kulturfascister" jag skriver om i mitt inlägg är enbart de nämnda, som går i bräschen för ett slags häxbränning, på hörsägen.
    "Oron" över SDs värderingar? I min värld är man oskyldig tills annorlunda bevisats, den rättigheten måste gälla SD också. För mig är SD ett vitt ark, har ingen aning om var de kommer ifrån och deras blandade bakgrund, nu är de ett riksdagsparti. Då reagerar jag på vad de säger och gör i detta forum.
    Att SD lyssnade på dina kloka argument och tog bort otäcka plakat, tyder på god vilja och känns sympatsikt från båda håll.
    Vi måste kommunicera, det finns bara den vägen.

    SvaraRadera
  7. Bananmonarkin i ett bananskal. Vi betalar världens högsta skatter så att staten kan fördela till finkultur, radiokanaler, statstelevision, presstöd, skolor, partistöd, organisationer som "granskar" (läs: EXPO, CMR) och som alla tillsammans och i samråd agerar för att smutskasta oppositionspartiet.

    De som ändå går ut med att de tillhör oppositionen får sitt hem sönderslaget, blir utesluten ur fackföreningar, blir uppsagda från jobbet, är inte välkomna att handla i vissa butiker, blir misshandlade och hotade.

    Allt i sin iver att försvara Sverige som ett "demokratiskt" land.

    SvaraRadera
  8. "Finkulturen" borde inte få ett öre av mina skattepengar för att predika mot att ett demokratiskt parti som SD, invalt i Sveriges Riksdag fritt skall få uttala sin åsikter. Jag betalar skattepengar för att njuta av kultur och jag är inte intresserad av att höra kulturarbetarnas PRIVATA åsikter, det kan de stoppa upp någonstans och prata om hemma!

    Heja SD!

    SvaraRadera
  9. Vänstern prioriterar finkulturen, dels för att de vill hålla sina "vänsterintellektuella" varma och dels för att de vill försörja en svärm av sina egna vänsteraktivister, utan nämnvärda krav på arbete. Dessa arbetsbefriade skräpkonstnärer har alltså betalt av skattebetalar, bl.a. SD:s väljare för att springa omkring och ordna demonstrationer och stenkastning mot exempelvis SD.

    Otaliga andra besynnerliga kampanjer och kommittéer mot och för olika saker drivs vanligtvis av samma personer i varje stad - vänsterns kultursvärm.

    En tredje "nytta" som det här sysslolösa drevet gör är att positionera sig i styrelser och församlingar så att de kan blockera skattefinansiering till normala, uppbyggande och folkliga kulturyttringar. Varje positivt utlopp av vår tusenåriga svenska kultur måste ju stoppas för att deras egna hjärnspöken skall kunna härska.

    carl@lundstrom.com

    SvaraRadera