måndag 29 november 2010

Grisigt Kalla Fakta!


Läs min Artikel på Newsmill . Kalla Fakta springer Ahltins smutsiga ärenden.


Expressen
Nyhetskanalen

7 kommentarer:

  1. Äh, det där "avslöjas" ju med jämna mellanrum. Ingen tänkande människa blir väl överraskad av samma information flera gånger?

    SvaraRadera
  2. Du milde tid, tänk om alla människor skulle behöva stå till svars för vad våra fäder, deras fäders fäders, fäders......gjort? Då finns det inte någon av oss som har "rent mjöl i påsen"! Inte ens reportrarna på Kalla Fakta.
    /B-M

    SvaraRadera
  3. Ulf Hjertén2010-11-30 13:34

    Intressant inlägg av dig. Själv avstår jag gärna från dessa s.k debattprogram i TV då det sällan finns tid att låta människor prata till punkt. Att familjen Sommerlath aktivt deltog i den tyska krigsansträngningen är inte någon nyhet för intresserade av 2:a världskriget. Naturligtvis kan inte Silvia lastas för detta men vill hon som många andra kända tyskar gjort träda fram och ta avstånd så är det bra. Det var ju verkligen en djävulsbrygd tyskarna kokade åt oss. Och ju fler som varnar för en upprepning desto bättre är det.

    SvaraRadera
  4. Min undran...Vem har intresse av att detta ältas år efter år..Finns det ekonomiska eller politiska intressen bakom...Vi i Sverige är förhållandevis återhållsamma,annat i Tyskland.Varje nyhetsutsändning har ett obligatorisk inslag från Judiska"förtroenderådet"
    Flera gånger årligen åker deras politiker till Jerusalem,för att ständigt besöka samma minneshall !!Samma ärobetygelser utbytas..Men efter 65 år borde väl i rimmlighetens namn,snart vara tid att sätta punkt.Eller har alla dessa repriser fortfarande en intresserad skara ????

    SvaraRadera
  5. Förlåt,förlåt...
    Skulle naturligtvis ha läst ditt inlägg på Newsmill innan jag kommenterade..Nu blev ju mina undringar helt felplacerade..För inte kan väl "Kalla Fakta" ha något med judiska intressen att göra ?? Nu har mitt snedsprång sina "giltiga" orsaker,eftersom jag inte tittat på svenska STATS-tv`n sedan valkvällen 19 sep.Då konstaterade jag,att allt är sig likt i vårt "demokratiska" land.
    Vers le bas les républicains..Vivre la famille royale...

    SvaraRadera
  6. Hej Ulf, tack! Jag kan inte värja mig från tanken att det finns en medveten vuxenstrategi här, man vill ju alltid skydda sina barn, bespara dem allt elände. Om drottningen har förts bakom ljuset i all välvilja, vem i hela världen är vi då att ställa henne till svars för det nu, 70 - 80 år efteråt?
    Det här är privata och personliga sorger och tragedier, låt oss inte frossa och exploatera det.
    Håller med dig, för övrigt, vi får aldrig, aldrig glömma! Men inte bli heller bli blint besatta.

    SvaraRadera
  7. Thorsten Schütte2010-12-02 09:11

    Att stirra sig blint på Förintelsen av judar (och romer) och på så sätt tro att kunna undvika en upprepning är farligt, varje folkmord (armenier, judar, romer, röda khmerernas skräckvälde, Rwanda...) är annorlunda. Utmaningen är att i tid känna igen de gemensamma dragen som trots alls finns.
    Men "För inte kan väl "Kalla Fakta" ha något med judiska intressen att göra ??", jag tycker att man bör visa största möjliga återhållsamhet med teorier om judiska (och andra) konspirationer, det är oftast kontraproduktivt!

    SvaraRadera