måndag 1 november 2010

Därför sitter jag i en svit på Radison Blue hotell i Hagaparken.


Själsnöd kan komma plötsligt. igår var det den viktigaste sak i världen för någon att bara få vara ensam med Björn, nån behövde mer än nånsin få krypa in i Björns stora famn, få låna hans öra och höra hans kloka ord. Så, då tog jag bilen smög in här i den mörka och tomma hotellfoajén, och bad om ett rum för natten. Kanske trodde receptionisten att det var jag som var ledsen och utom mig av förtvivlan, så jag fick sviten!
Så idag har jag badat skumbad, läst alla tidningar och nu ska jag få lyxfrukost, innan jag drar hem till min Björn och hundarna igen.
Så fullkomligt sagolikt lyxigt att få bo på hotell en natt bara sådär, när man inte måste. (-efter 36 års yrkesliv i kappsäck -)
I lobbyn hittade jag, av en ren slump, en broschyr om "Ljusfest vid Brunnsviken", söndagen den 7e november kl 17 - 19 med teater. Ljusfesten vill förmedla glädje, värme och reflexion i en annars så mörk årstid. Och påminna oss om de rika naturtillgångarna och kulturmiljöerna som finns runt Brunnsvikens vatten, en del av kungliga nationalstadsparken.
Får inte missas, så nu blir det till att dra ihop storfamiljen!

4 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-11-01 12:36

    Ska vidarebefordra tipset om Brunnsviken till goda vänner som i somras flyttade till Frösundavik...

    SvaraRadera
  2. Gör det, tror det kan bli en fin och vacker upplevelse!

    SvaraRadera
  3. Var det inte lite trångt där Carina-Fina ??När jag ser bilden kommer jag att tänka på Pensionatet i Älmhult.Nu var detta naturligtvis på 60-talet,så anspråken kan ju som allt annat ha minskat !!!Men om jag tar in där någon gång,ska jag ha i minnet att inte välja ett vanligt rum,eftersom min kroppshydda kräver rikligt vändrum...Tack för tipset...

    SvaraRadera
  4. Kameran ljuger, du hade kunnat dansa schottis där, Lars, jag lovar!

    SvaraRadera