onsdag 17 november 2010

BUUUU, fram med ägg och tomater.


Veronica Palm vill inte tala om ifall hon är kandidat till partiledarjobbet.
Hon vill inte visa att hon är hungrig och beredd att kavla upp ärmarna och berätta om sina drömmar, styrkor, idéer och visioner för att slåss för sitt drömjobb.

Hon vill göra en "Persson", krusas om och om och om igen samt sen få "fria mandat".
SvD

4 kommentarer:

  1. Håller tummarna för fröken Palm....hon verkar vara i nivå med Sahlin.. mao ett riktigt sänke för S och en tillgång för SD....
    /HellBoy

    SvaraRadera
  2. Thorsten Schütte2010-11-17 14:00

    Nja, när man såg GPs kroppsspråk när han blev tillfrågad och ihärdigt svarade nej, då talade den om "jag vill inte, stortrivs med att vara rikshushållare", så jag tror faktiskt att han verkligen blev tillplattad och släpat dit av valberedningen (alla som jobbar inom folkrörelser känner nog igen "panik i valberedningen"). Det är därför GP var så trög i starten och började trivas i rollen först efter några år, då slog det å andra sidan över. Sedan såg han själv Anna Lindh som den naturliga efterföljaren så småningom för att kunna dra sig tillbaka till godset, men när hon mördades och sedan Tsunamifadäserna med den patetiska Laila Freivalds kom som lök på laxen, då tappade han stinget och drev en oengagerad valrörelse 2006. Hur det är bevänt med Palm däremot har jag däremot inte den blekaste aaaning om.

    SvaraRadera
  3. Enig med dig - HellBoy. Mona Sahlin har bemött all kritik med sitt sneda huvud och irriterat tålamod, Palm däremot låter som en ilsk JackRussel bara hon öppnar mun. Dålig debatteknik, om du frågar mig, bra för alliansen.

    SvaraRadera
  4. Det är väl såhär vi ska få höra alla dessa "kandidater" säga i radio och teve nu, när dom får frågan om dom kan tänka sej
    -Nej, jag ska inte bli ledare för socialdemokraterna
    -Nej, jag ska inte bli ledare för socialdemokraterna
    -Nej, jag ska inte bli ledare för socialdemokraterna
    -Nej, jag ska inte bli ledare för socialdemokraterna
    - Jo, ja tänker bli ledare för socialdemokraterna!
    Alltså att göra en "Göran Persson"
    /B-M

    SvaraRadera