onsdag 3 november 2010

Billigt och Vulgärt Magplask i Ankdammen.


Kvällsöppet med Helen Wellton som säger sig ha vägrat vara kaffeflicka på "kungafester", och ändå vet exakt vad som hände på dem!?!?! Och är den enda kvinnan i världen som mer än väl kan leva upp till ALLA synonymerna till ordet våp. Dvs fjolla, fjompa, mähä, mes, gås, höna, laura, lolla på en och samma gång.
Gå och lägg dig under din vissna gran, du har haft dina patetiska femton minuter för hundra år sen.

MINÖNSKERUBRIK, HELA ONSDAGEN: KUNGENS VÄNNER HAR KÖPT UPP HELA UPPLAGAN AV BOKEN -BOKEN SLUTSÅLD REDAN!!!!
Så kan vi alla få lov att återgå till verkliga livet innan några halvdunkla individer med suspekt syfte och dollartecken för ögonen kom in och fullkomligt försökte ta över.
Expressen /a> Aftonbladet och DN

4 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-11-04 08:50

    Påminner om uppståndelsen efter den norska prästens bok om sex, som alla hade en åsikt om men ingen hunnit läsa!

    SvaraRadera
  2. Thorsten Schütte2010-11-04 13:28

    "KUNGENS VÄNNER HAR KÖPT UPP HELA UPPLAGAN AV BOKEN -BOKEN SLUTSÅLD REDAN!!!!"
    Nej, det är inget önskeläge, det skulle ju nära misstanken att det finns något att dölja. Om kungahuset har rent mjöl i påsen (vilket jag lutar åt) är det bättre att en insatt och källkritisk granskare går igenom boken och visar de svaga punkterna i indiciekedjorna!

    SvaraRadera
  3. Helen Wellton, är hon igång ännu?

    /Öbon

    SvaraRadera
  4. Helen Wellton som sålde laptops med sina behag, då en gång för länge sen, hon hade definitivt en egen agenda på Kvällsöppet igår. För inte var det väl hennes avsikt att framstå som en intelligensbefriad föredetting? -Jo, hon bodde ju på Södermalm då, när någon ringt henne för att vara kaffeflicka, men det var ju förnedrande mot dessa stackars gamla människor i Sverige som stickar och virkar till kungafamiljen, jamen, då så, då behöver vi ju inte HA nån kung alls, då kan vi ju lika gärna ha kungarna på Tylösand...

    Bah!

    SvaraRadera