måndag 22 november 2010

Att dansa på sitt barns grav.


Känner ingen ånger över dotterns dödPappan kunde dottern Jians rutiner utan och innan.
I veckor hade han kartlagt henne och väntat på rätt tillfälle att slå till med kniven.
Nu när hon är död känner han ingen ånger.
- Han är snarast nöjd, säger hans advokat Bo Johansson.

Läs en gång till: "H-A-N Ä-R S-N-A-R-A-S-T N-Ö-J-D".

Det är inget annat än en rå och brutal absurditet att kalla detta för ett hedersmord. Den enda i familjen som lyckats integrera sig i Sverige fick dö för det. Grymt sviken av landet som utmålat sig som en demokrati där vi alla har rätt att leva fria och lyckliga.
Nä, spotta ut sanningen, detta är ett skam-mord i en skamkultur, och alla män som anser sig ha rätten att förtrycka, plåga och döda ska utvisas ur landet. På stubinen.


Såg ett inslag på TVs nyheter där unga svenska folkmusiker protesterade mot "främlingsfientliga partier" som gjorde anspråk på "deras" folkmusik och folkdräkter. De arga kulturarbetarna återkommer ständigt till att den skitkultur som är "svensk", egentligen inte ens finns. Och finns den eventuellt så är den bara, bara en blandning av tidigare influenser från andra fina kulturer.
Så länge vi har dårar som flummar runt och snackar sånt nonsens och korkat dravel, så förringar vi själva och frivilligt allt vackert som Sverige och svenskt står för. Varför blir vi då förvånade när invandrare hellre stannar kvar i sina föråldrade förtryckarkulturer? När vi dumme Schweden inte gör annat än bekräftar att "svenskhet - det är är fult!"

Jian är dödad av sin familj. Och det är väldigt, vädigt tyst i Sverige.
Och jag skäms.

14 kommentarer:

  1. Det hela förringas/tiges av PK-pressen,som man kan förvänta sig.Ett av flera hedersmord i vårt tidigar trygga Sverige.Med nya kulturer kommer som du skriver Carina,nya seder.Istället för det "tönteri" ,att dansa kring en majstång.Så uttryckte sig förra socialistlederskan över vår sedan århundraden,präglade nordiska kultur.Men om jag fått välja hade jag stannat kvar vid våran,och sluppit dessa "shiralagar".Väntar nu på att första steningen ska ske,i något av de nya arabdistrikten.F.ö skall ju nu visumplikten för albaner borttagas.Detta innebär ännu en,för landet ny kultur.Den s.k VENDETTAN....

    SvaraRadera
  2. För mångkulturens förespråkare,måste något sådant framstå som ett självmål i fotboll.Med tanke på att också MONA under valrörelsen åkte till Örebro,iklädd liksom Raskens Ida,en sjal som döljde hennes dubbelhaka !!!Hur ska nu hennes vänstergrupper,reagera på denna nya form av heder,samtidigt som man aktiverar sig mot en Iransk kvinnas stening,??? Ack ja,det blir allt svårare att sitta på två stolar....

    SvaraRadera
  3. Samma Mona så någon gång också att hon tyckte att "nysvenskarna" hade trevliga kulturer, här i Sverige har vi ju bara Midsommarfirandet"!!! Jag bli skitförbannad alltså! Så nedlåtande inför våra gamla traditioner.
    Eller var det bara att fjäska sej till röster?
    Håller fullständigt med dej Carina!!
    /B-M

    SvaraRadera
  4. Thorsten Schütte2010-11-22 13:06

    Håller med att ordet heder blir missvisande i dessa sammanhang.
    "och alla män som anser sig ha rätten att förtrycka, plåga och döda ska utvisas ur landet. På stubinen." - Nja, svårt att bevisa brott innan de har begåtts...

    SvaraRadera
  5. Märkligt tyst,skriver Carina om alla de senaste morden som utförts av invandrare.Ja,just så möter den svenska PK-pressen anhöriga till offren med förakt.Ett par exempel;Libanesen som mördade 78-åriga Inger i Landskrona,betecknas i dagens HD som "kvinnan som dog på p-platsen"följt av att hans lagvrängare,yrkar frikännande i Hovrätten.Samma sak med Somaliern som går under namnet "skuggan",dömdes till 16 års fängelse i första instans.Nu anser hans advokat som råkar vara samma i båda fallen, att ett frikännande borde ske !!!Därför känner jag personligen att man tager parti för mördarna och föraktar offren helt,från svenska pressen sida..Kanske ett steg ytterligare mot den fullständiga anarkin...Knepet för den förändring tycks vara,att man avsiktligt fördröjer domstolsfrågan tills morden nästan hunnits glömmas.F.ö borde inte sådana överfall och hedersmord i samtliga fall innebära Livstids dom,samt därpå utvisning...

    SvaraRadera
  6. Thorsten Schütte2010-11-22 14:31

    Av allt straffbart dödande är mord bara en liten delmängd. Fallet i Landskrona kan i juridiska termer betraktas som grov misshandel och grovt vållande av annans död, allvarligt, visst, men inte mord. Hade de inblandade missat varandra med en minut hade inget brott begåtts alls. Vid mord hade gärningsmannen inväntat offret med avsikten att döda. Och advokaten gör bara sitt jobb, advokater som är åklagaren till lags finns gott om i diktaturer (de som inte gör det sitter i fängelset, t ex i Iran).

    SvaraRadera
  7. Thorsten,det du nämner i den sista sats,är raka motsatsen till förhållandet i Sverige...Men detta daltande med kriminella,kan inte fortsätta.Det som är typiskt för såväl ditt som mitt hemland,är att de som lever gott på denna laglöshet är just advokaterna..Du och jag tillhör dem som får betala kalaset,och det rör sig om mångmiljonbelopp i snart varje mordfall.Eftersom nu brottsligheten och mina mördare till 70 % består av invandrare,borde dessa kostnader ingå i den miljardsumma,som denna massinvasion orsakar våra länder årligen.Men som allt annat kring denna heta potatis,sopar man det under mattan,inte minst med vänsterpressens hjälp !!!Därför är det så tyst,när domsluten äntligen,efter år faller...

    SvaraRadera
  8. Ulf Hjertén2010-11-22 18:09

    Om man önskar infektera en nödvändig dialog ska man naturligtvis skicka in så mycket hatiskt virus man kan. Vara sarkastisk i överkant och tendera till rena råskället. Då har man skapat det ideala konfrontationsklimatet där det ligger nära till hands att plocka fram basebollträna. Tycker nog att Lars Å Månssons påhopp på Mona Sahlin och muslimer i allmänhet är i grövsta laget. Den synnerligen allvarliga och nödvändiga dialogen om det tragiska i Katrineholm försvåras och gör det inte lättare för oss som finns i närheten. Här i Nyköping har vi som engagerat oss i "nyckelskramlandet" på lördagar på vårt torg fått en hel del hätska påhopp just pga att rasismen får vind i seglen av argument typ Månssonas.

    SvaraRadera
  9. Re:Ulf Hjertén
    Min avsikt med mina kommentarer är inte att sprida rasism.Men tyvärr uppfattas sanningen så, i vårt allt mer förljugna land.Nog borde väl du som en Kyrkans tjänare,söka bidraga till att sådana "hedersmord" för all framtid försvinner. Inte bara från vårt land utan i hela västvärlden.Att stå på ett torg i en småstad,och skramla med nycklar skulle jag nog avstå från,eftersom detta på sikt,knappast är en lösning för vår nya kulturchock.Men jag har förståelse för att din tro är stark,och att denna torgmanifestation ska göra det hela bättre..Tråkigt nog,men jag skulle inte deltaga i sådana meningslösa aktioner...Därför är jag personligen alltför realistisk,och framför allt en liten bit hemmastadd med muslimsk religion.

    SvaraRadera
  10. Thorsten Schütte2010-11-22 19:28

    Ulf och Lars! Det finns alltför få mötesplatser där folk med vitt skilda åsikter möts och diskuterar som på den här bloggen. Låt oss vara rädda om den möjligheten!

    SvaraRadera
  11. Ulf Hjertén2010-11-23 08:16

    Om Månsson läst tidigare inlägg i denna tragiskt nägångna fråga borde han inte ifrågasätta att jag och mina vänner i kyrkan klart tar avstånd från den manliga maktkultur varur detta mord sprungit fram. Jag har också i mitt mångåriga arbete för mänskliga rättigheter inom Amnestys mandat ofta fått gehör i kyrkan och där har upptagits stora kollekter till arbete för de mänskliga rättigheterna inte minst då för de utsatta kvinnorna. Utan förljugenhet. Den torgdialog som förekommer i Nyköping tror jag Månsson skulle må bra av. När övertoner går över i dialog och uthållig uppställning för mänskliga rättigheter får man till slut den respekt frågornas allvar kräver.

    SvaraRadera
  12. Re:Ulf Hjertén (2)
    Ledsen om jag varit språkligt alltför burdus,mot ditt behjärtansvärda arbete för förståelse mellan religioner.Jag skulle också gärna se att sådana aktioner fick större utrymme i svensk RIKSTÄCKANDE press.Tyvärr är det här som förljugenheten får sin grund.Allt som på minsta sätt kan skada massinvandringen,och därmed de förprogrammerade relationsproblemen är svenskt tabu.Även om vi två i denna fråga står på varsin sida,är kanske grunden till detta,avsaknaden av en öppen press och dialog,utan en form av censur ,likt de i diktaturer.Till slut lycka till i ditt fortsatta arbete för förståelse,i en värld som alltmer enl.min syn,håller på att kantra.

    SvaraRadera
  13. Ulf Hjertén2010-11-23 10:44

    Även om religionsdialog är intressant och kan bidraga till ett gott samlevnadsklimat i vårt mångkulturella samhälle, så tycker jag att det är synd att tillskriva den religiösa aspekten alltför stor betydelse i den aktuella kontexten. Jag menar nog att det mera är en maktfråga, mäns självpåtagna makt över kvinnan.Kvinnors mänskliga rättigheter är inte självskrivna vare sig i Katrineholm bland invandrare eller bland jägare i Pajala. Filmen med bl.a Lassgård är en intressant studie. Sedan funderar jag på detta med "massinvandring". Menar vi vallonerna som strömmade hit och lärde oss modern teknik? Alla från våra nordiska grannländer och Jugoslaverna som kom i skaror för snart 50 år sedan när vår industri skrek efter arbetskraft så att vi kunde fullfölja välfärdsbygget? Sedan är vi överens om att vår värld håller på att kantra. Det är bl.a det som är bakgrunden till vår dialog.

    SvaraRadera
  14. Nej Lars,med min massinvandring från idag,avser jag inte Ole fra Norge,Pekka från Soumi,eller Jens fra Kobenhavn..Lika lite den reglerade invandring som skedde under 60/70-talet från Jugoslavien.Det jag åsyftar är det världsrekord som Sverige lagt beslag på under senare år.Inget land på jorden har till närmelsevis "fått" så många "flyktingar".Vad gäller äldre tider,är väl inte bara ditt exempel av Valloner det avgörande.Thorstens hemland (Tyskland) har i hög grad inneburit framsteg för Sverige.Men som du kanske märkt av mina ovanstående exempel,är dessa alla är Europeèr.Den massinvandring som idag enl.min syn orsakar en kulturchock kommer från Orienten el.Nordafrika.Till slut måste jag också poängtera,att 90 % av dem som söker lyckan i Sverige (c:a 100.000/årligen) på intet sätt kan betraktas som flyktingar...I varje fall inte enl.FN:s tolkning av ordet.Men nu hamnade jag utanför ämnet!!

    SvaraRadera