lördag 30 oktober 2010

Tänkte på Adamos groda igen,


när jag läste om Tom Clifford och Janine Walker,i London, som hittat kärleken – på sajten för fula personer, eller ”estetiskt handikappade” om man så vill. Nu ska de gifta sig.
Det värsta som kan hända Adamo är att bli FUL, undrar vad hon tänker om dessa två turturduvor? Kanske skulle Adamo kunna låta dessa två genomgå Biggest-loser-TV-galenskap, botoxsprutor och lite fettsugningar här och där, sen bara superstajling och simsalabim så har Adamo sig ett behjärtansvärt lyckoreportage att tjäna mera pengar på.

Själv blir jag jublande och stormande rörd och salig över dessa tu! Vem har slagit i dem att de är fula? Var kommer detta ifrån? Föräldrarna? Syskonen? Kompisarna? Vem ÄR det som dömer?
Men min inställning är att finns det datingsajter för såna som själva tycker att de är extremt mycket snyggare än andra, så ska självklart det finnas för de som själva tror att de är fulare. Märkvärdigare behöver det väl inte vara.

Skönhet, allt är i betraktarens öga, all lycka till Janine och Tom!

4 kommentarer:

  1. Ja, skönheten sitter i betraktarens öga. Och i mina ögon är dessa två inte särskilt fula, tvärtom. Tom har fina ögon och Janine har ett vackert hår, det är lite Lilla My över henne. Framför allt ser de så glada och förälskade ut. Vilket härligt par!

    Den där mänskan vars förnamn börjar på A, liksom hennes efternamn, är jag hjärtinnerligt less på nu.

    /Öbon

    SvaraRadera
  2. Thorsten Schütte2010-10-30 16:41

    Tom ser ut som en ung Göran Greider!

    SvaraRadera
  3. Ha-ha-ha, Göran Greider, ja det stämmer på pricken, plötsligt blev tom Greider gullig!!!Öbon du är duktig på att se det sköna, i stället för tvärtom - det är en gåva! Var rädd om den.

    SvaraRadera
  4. Thorsten Schütte2010-10-30 18:54

    När Greider får lite tid på sig att utveckla sina tankar i samspråk - då är han ibland faktiskt inte så tokig. Han kämpar nog samma kamp som Leif G W mot fetman...

    SvaraRadera