lördag 30 oktober 2010

Sverige - laglöst land.


Hörde igår på nyheterna om svenska barn som blir utsatta för brott, men som förbjuds av föräldrarna att anmäla och vittna på grund av fasorna och skräcken för repressalier. Glen Sjögren från Malmös polis varnar mot utvecklingen och säger:
»Jag tycker att man borde informera föräldrarna om vad som händer om ingen vågar sätta dit förbrytare, vi får ett laglöst land, helt enkelt«.

Jyllandsposten skriver: " Glen Sjögren kan informera så mycket han vill. Svenska foräldrar är inte dummare än andra människor. De vill inte låta sina barn vittna, när de vet att risken för grov hämnd är helt uppenbar. Så håller hr. och fru Svensson med, och deras deres barn håller käft, tar emot, och lider i denna mardröm som de svenska politikerna har skapat för dem.

Kommentar: Sverige är ett förlorat land. Vänliga och rara människor, men de har ryggrad som en daggmask. Hoppas de vaknar upp en dag, och gör uppror, innan det är för sent.
Kommentar: Medierna samt eliten i Sverige gör allt för att hålla debatten i ett järngrepp, det är obegripligt svårt att nå utanför svenska medier. De inte bara skriver nyheter, de skapar dem också, helt fantastiska på att manipulera hela svenska folket.

Vad är vi?
Daggmaskar????????
Hur ska det gå för oss, undrar jag ängsligt.

2 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-10-30 22:48

    Det krävs en revolution i behandling av vittnen och målsägande om inte rättsväsendet ska kollapsa, så mycket är klart!

    SvaraRadera
  2. Vad brukar ske med daggmaskar ??Jo,de blir uppätna av andra "djur".Precis vad som just nu sker i vårt nordliga land..Vad gäller svenska barn som förbjudes vittna el.samarbeta med polisen,är det kanske så att men glömmt bort de viktiga tecken kring "svenska" Så skulle det kanske sett ut """"""""""""???

    SvaraRadera