onsdag 20 oktober 2010

"Sträck på dig!"


"Med Hälsovästen aktiveras kroppen till en bättre hållning och spänst i ovankroppen som i sin tur leder till friare diafragmarörelse och djupare andning."
Så står det på västen som jag ska beställa, känner att jag blir tröttare och tröttare i hållningen, så absolut värt en chans.
ÄÄÄÄÄÄntligen - som jag har sökt efter en sådan väst, tom själv tänkt uppfinna en. Nu beställer jag, testar, sen ska jag berätta, jag lovar!
halsovasten.se

4 kommentarer:

  1. Hej soldatmamman, vi sågs på TV-debatten ikväll, det här har inget med hälsovästen att göra, tänkte bara säga att jag hoppas att allt går bra med din son. /Jesper Huor, journalist

    SvaraRadera
  2. Läste du min blogg om din bok? Nu längtar jag bara efter att paketet med de efterlängtade böckerna ska dimpa ner på hallgolvet. Du är en fantastisk person och journalistm, jätteroligt att träffa dig!

    SvaraRadera
  3. HEJ!
    Fantastiskt att Du, Carina, får en kommentar så spontant vilket du absolut är värd. Så empatiskt gjort av dig Jesper Huor!
    Mvh
    Carinas väninna som satt bredvid

    SvaraRadera
  4. Hej, vet du hur glad jag har dig, och är att du är en sån bästis som inte bangar - utan är öppen, vaken och med på livet - OCH att du hittat comment-knappen!!!!!!!
    PS Visst var det häftigt att få en sån spotanhälsning, vilken kille - och vilken bok!

    SvaraRadera