lördag 9 oktober 2010

Obegripligt!


Gyttjan kom som en röd tsunamivåg, och efter fem fullkomligt horribla dagar nämns fortfarande inte ett ord om vem som i detta gamla slutna samhälle skall ställas till svars och ta på sig ansvar.
Och pengar att stå för sitt jävulusiska övergrepp på naturen.
Sover varenda grävande journalist?

4 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Carina-Fina:Det tycks inte vara din dag...Virus och sjukdomar drabbar dig denna 9-10-10....
    Men E N glad nyhet för dig som bor på baksidan...Läs i dagens svenska tidningar,att man nu har upptäckt,att det har förkommit ett "utsläpp" i Ungern.Detta sedan hela Europa sedan flera dagar tillbaka,rapporterat denna miljökatastrof som huvudnyhet ???Men troligen hade de grävande svenska journalisterna,mer för den inhemska indoktrinerande uppföljningen...

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2010-10-09 18:48

    Det är vår livstil som kräver det aluminium som fabriken i Ungern framställer, det koppar som de instängda gruvjobbarna i Chile bröt, oljan som läckte ut i golfen o s v. Det är klart att ansvar ska krävas och offren hålla skadeslösa, men vi ska också fundera över vår livsstil!

    SvaraRadera
  4. Ja, du Lars, oslagbart är ju den som önskar ond död samtidigt som den fördömer dödande!!!

    Och Thorsten, visst har du rätt, vi borde vara mycket, mycket rädda om den här underbara planeten, säger jag som just avnjutit världens mest underbara solnedgång i alla nyanser av rött, härute på vår ekologiska ö.

    SvaraRadera