fredag 8 oktober 2010

Mediadrevet mot SD goes on and on and on and on.


Idag publicerar Expressen en egen icke fastställd första väljarbarometer. Efter valet rasar Sverigedemokraterna med 2,3 procentenheter jämfört med valresultatet.
De redovisar dock bara siffrorna för ett parti. Är de andra partierna inte ett dugg intressanta för Expressen?
Hur ser det ut för de utomparlamentariska V?
Om detta får vi dessvärre inget veta i Expressen.
Expressen: Objektivitet, nätack, inte för oss.
Expressen: Subjektiv och ensidig förföljelse? Jatack, det kör vi på.

4 kommentarer:

  1. Är tok-less på allt vad väljarbarometrar heter nu, oavsett vad de visar.

    /Öbon

    SvaraRadera
  2. Tror de flesta känner som du!
    Själv har rebellen i mig gått fullkomligt igång på det som jag ser av odemokratiskt beteende, och media med en dold agenda. Det finns en överhöghet som gör vad som helst för att vi svenskar inte ska "tycka fel." Det skrämmer mig.

    SvaraRadera
  3. Det allvarliga i en sådan medveten desinformation,är att sanningen för många blir en form av tyckande.Dels eldar man på FÖR vänsterkrafterna,dels gör man en kovändning.På näata sida framgår att Sverige är världens främsta industrination.Företag som IKEA o.H&M ,höjes till skyarna som en förebild för JORDENS BEFOLKNING!!.Socialism/kommunism contra Nationalism..Har förståelse för dem som känner sig orienteringslösa,men stolta....

    SvaraRadera
  4. Grädden på moset,levererar i dag PRAVDA (AB).Man har i sin grävande journalistik hitta en mamma från Avesta,som gråter ut i tidningen.Orsak hennes son (25 år gammal)har röstat på SD.sådana snyfthistorior läste man förr i en "Rolig halvtimma" Ja, det fanns en gång en sådan tidning, men det var innan kvällstidiningarna tog död på den !!!

    SvaraRadera