söndag 3 oktober 2010

Kanonläge för svensk monarki!


Turerna kring talmansposten borde få varenda svensk, till och med vuvuzele-stollerinnan Åsa Linderborg, att bli rojalist!

3 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-10-03 17:29

    Saxar ur tidigare nämnt ledare ur VLT:
    "Den sittande talmannen Per Westerberg (M) ställer upp för omval. Men det finns goda skäl att egentligen föredra den tidigare talmannen Björn von Sydow, som är statsvetare, god socialdemokrat men ingen partigängare. Han stod dock inte till förfogande om Sverigedemokaterna kunde avgöra valet.
    Här kunde regeringen ha gjort en snygg gest för ett bättre samarbetsklimat med den rödgröna oppositionen. Den kunde ha ställt sig bakom valet av Björn von Sydow, som har goda förutsättningar att bli en oväldig talman. "

    SvaraRadera
  2. Re:Thorsten S
    Ännu ett bevis för att "Das Partie,das Partie hat immer Recht...I detta fall,framfört av ett av deras otaliga organ..VLT!!Man sökte orsaken till misslyckandet,och fann att det återigen var SD,som orsakat skadan..För denne
    "oväldige"talman och hans parti S...

    SvaraRadera
  3. Efter dagens TV-sändning med val av talman,tror jag att Monarkin stärkt sin ställning ytterligare.Var detta ett exempel på den byråkrati som råder i vårt land ???Att stå timmar lång och rabbla namn,och då i repris..
    lär inte förbättra vår BNP !!!LÄNGE LEVE KONUNGEN

    SvaraRadera