söndag 10 oktober 2010

Förr i tiden kallades de fluktare.



Kändisar, med Martin Stenmarck, Maria Montazami, Pernilla Wahlgren, Erik Hassle och Joe Labero i spetsen ska börja videoblogga. Kändisarna kommer att kunna lägga upp fem minuter långa videoklipp, via sina mobiler, till alla som prenumererar på deras blogg.

Det är en rätt så cool grej. Man kommer att kunna följa med bakom scen på "Ladies night" och vara med under uppbyggnaden av min julshow på Grand, säger Martin Stenmarck.

Tjänsten kommer att finnas som en applikation i mobilen och de som är intresserade kan då få bland annat shoppingtips av Pernilla Wahlgren. Kändisarna kan också lämna personliga hälsningar ocgh gratulationer till de som följer bloggen.
De lite mer kulturintresserade kan följa konstnären Dan Wolgers och Bukowskis antikexpert Anders Wellanders privatliv.

Är detta bara inte helt psycho?
Eller är det bara jag som får obehagskrypningar av människor som vill blotta sig 24/7.
Och av människor som får en lustkick av att stirra på andra människors liv?

3 kommentarer:

  1. Carina-Fina:De kallas så även idag bland oss äldre,som levt innan den s.k sexuella revolutionen.I dag med moralens förfall där pengar,rikedom och kändisskap anses som något positivt,återvänder vi till Sodom o.Gomorra....
    (Jmf.gärna s.k. Stureplansprofiler,med våra tidigare Byfånar)

    SvaraRadera
  2. Thorsten Schütte2010-10-10 18:54

    Vi har här en egendomlig paradox, å ena sidan säger man sig vara mycket mån om den personliga integriteten och kämpar med rätta mot FRA, IPRED och liknande dumheter, men å andra sidan vräker man ue sig hur mycket information som helst om sig själv alldeles frivilligt!

    SvaraRadera
  3. Ja, vilken obegriplig paradox.

    SvaraRadera