söndag 24 oktober 2010

Ett skånskt tidningsalternativ utan Per Svensson - tack Skånskan!!!


Journalisten Johnny Stamming på Newsmill: "Skånskan granskar maktenSydsvenskan slickar makten.
På tredje dagen när samhället utanför Malmö upptäckt att det varit besinningslösa beskjutningar i Malmö i ett år toppar Sydsvenskan tidningen med Wikeleads nya avslöjande och sin egna reklamkampanj ”Vi älskar Malmö”, webben har topprubriken 100 bilder på det Malmö vi älskar.Skånskan toppar både tidningen och webben med skottlossningarna i Malmö."

Now we are talking! En tidning utan lallande och Per Svensson, som dessutom precis som jag, fick Friggebo-vibbar av Sydsvenskan. Hatten av för mitt nya skånska husorgan på nätet!

2 kommentarer:

  1. Johnny Stamming,berör ett thema jag ofta grunnat över..Förekommer det lobby,bestickning el.mutor även i Sverige ??Eller är det så att vi är den moraliska förebilden (även här) på jorden."Sådant har aldrig förekommit,ja med undantag i Göteborg, annars aldrig i vårt land"Min nästa fråga är då vem är det som tjänar grova pengar på den nuvarande massinvandringen ??Är det bara de maffistrukturerade företag,som ställer säng och tak över huvudet som berikar sig ?När man hör att en sådan plats kostar mellan l.900 till 3.500 /dygnet,ångrar jag mig, att inte ha köpt upp gamla fallfärdiga byggnader,och inrättat dem med rum/celler och en säng !!!I jämförelse till denna kostnad,är ju våra vårdhemsplatser, med rena reapriser att ha,dessa kostar knappa 1.000:- per dygn!!!Finns det trots allt någon korrupt som berikar sig ???

    SvaraRadera
  2. "Min nästa fråga är då vem är det som tjänar grova pengar på den nuvarande massinvandringen ?"

    - Det är alla borgare som får billig arbetskraft.

    SvaraRadera