torsdag 21 oktober 2010

Domstolar? Äsch vi har hu Expressens Lindström!


En sjuk människa skjuter mörkhyade, och Lars Lindström på Expressen gör det enkelt för sig.
I sin irrationella och tvångsmässiga fixering vid att söka sin passande syndabock dömer idag Lindström Ny demokrati för mordet på Lasermannens alla offer, och SD för Malmögalningens vidriga attacker.
Vi behöver inga domstolar längre, och vi kan sluta leta efter den sjuke skåningen. Sy in Ian och Bert post festum, och Jimmie Åkesson och hans gäng, så blir allt så bra, så bra.

Vaddå, politiskt misslyckande? Nä, hur kan du komma och skylla på det, när media redan bestämt åt oss vems fel allting är.
Aftonbladets Oisin Cantwell skriver:
" Att attentaten mot invandrare kunnat pågå i snart ett år utan att tidningar, radio och tv vaknat till liv är inte smickrande för svensk journalistik."
???????????????????
Misslyckande för svensk journalistik????
Cantwell har likt Lindström redan förbisett POLISVÄSENDET!!!!
Som om de båda är rörande överens om vilken statsmakt det är som sitter på makten över kriminaliteten i Sverige.
Per Svensson på Sydsvenskan är givetvis lika enkel och förutsägbar.
DN och SvD är föredömligt sakliga.

4 kommentarer:

  1. Trött,tröttare ....tröttast! på media som hela tiden vill få SD att bli ansvariga för sitt tillkortakommande i rapporteringen ang. invandring/integration. Satt igår på polisstationen och redogjorde för en polisanmälan gällande valfusk 19 sep.
    Polisen var uppriktigt trött på att media vinklar/gissar/konpirerar och sade att 75% av vad de skriver stämmer dåligt med verkligheten.Tyvärr tror alltför många i Sverige att det som står i tidningen är sanningen....

    /HellBoy

    SvaraRadera
  2. Trött är bara förnamnet. Kan nån befria mediamänniskorna från fjället för ögonen?

    SvaraRadera
  3. Instämmer med föregående två talare..
    Har i alltför starkt minne hur det rapporterades från båda Aftonbladet och Expressen när dödskjutningarna i Afghnistan ägde rum i februari förra året...rena spekulationerna!
    /B-M

    SvaraRadera
  4. Vad som förvånar mig,är att så "många" dagligen köper dessa undermåliga organ.Dessutom låter sig påverkas av sagor och lögner..Om jag skulle,vilket har hänt,läst en dålig bok,undviker jag ju i fortsättningen dess författare (Ex.J.Goullio)Men kanske läses enbart rubrikerna och det riktigt svarta!!!..av dagens generation ??

    SvaraRadera