torsdag 7 oktober 2010

Croneman skriver,och är som vatten för en törstande


och mat för en svältande.
Tack!
Lyssna:
"Människor har ingen kläm på den svenska hållningen, eftersom SD aldrig bjuds in i den diskussionen. Och varför bjuds de inte in i den diskussionen? Jo, därför att politiker och medierna är livrädda för att allmänheten skall tycka fel sak."

"Nu leder hela mediernas och politikernas indignationskampanj till att demoniseringen fortsätter – varenda SD-ledamot måste ha livvaktsskydd. De står i tv och säger att man inte ens vill äta vid deras bord – i det perspektivet blir ju plötsligt också det där uttåget något annat. På valnatten skulle Lars Ohly leka politisk hårding och vägrade sminkas i samma loge som Jimmie Åkesson. Så otroligt larvigt. Det är påklistrat, och det uppfattar givetvis tittarna."

Satt uppe och såg "debatten" på Kvällsöppet igår. Nalin Pekgul skrek sig högröd och blå om hur Åkesson LJUGER och bara är som en islamofob, en militant vänsterpartist hyllade och försvarade Ohlys utomparlamentariska attacker, och den pinsamme fjollprästen som satt och plufsade till sig med regnbågsflaggan i prästrocksfickan hade en helt egen agenda för sin medverkan i programmet - VEM hade släppt in honom i studion - fick Åkesson att framstå som ett under av behärskning, artighet, tålamod och självkontroll. Gång på gång på gång på gång försökte Åkesson förklara.
Men vad hjälper det när ingen enda vill begripa.

2 kommentarer:

  1. Du vet att det inte räknas som citat om du ändrar i texten va?

    SvaraRadera
  2. Oj, var du också ordningsman i skolan, Plotte?

    SvaraRadera