torsdag 16 september 2010

Två kommentarer till min polisanmälan.



Anonym sa....
"Dette viser at demokratiet i Sverige ikke fungerer lenger. Man kan si og tenke om SD hva man vil, det er et lovelig parti og de har de samme retter som andre partier. Sveriges valgkamp har blitt et eneste kaos og andre land i Europa er overrasket over at slikt kan skje i Sverige."

Anonym sa...
"Jag ryser i hela kroppen och väljer att lämna Sverige. Hur skall jag någonsin kunna se en SD i ögonen....de är tydligen många och dessutom i din närhet. Bye."


Jag är väldigt lycklig och stolt över min blogg, tycker så mycket om att ha en liten vrå i världen där det är fritt för alla att uttrycka sig. Det enda jag motsäger mig är agressiva och ogrundade påhopp, sk nättroll.
Om någon antidemokrat ryser över någon annans partitillhörighet och misstycker att också SD, precis som M, FP, C, KD, S, MP och V, är fria att föra sin talan här så anser jag att det är en typ av förföljelse, så bye, bye.
Jag står på barrikaderna för freedom of speech. Min polisanmälan är grundad på skär nyfikenhet, jag vill se vad som händer. Dessutom är jag uppriktigt skakad, med tanke på andra länders nyvakna bild av Sverige som ett slutet land med maktstyrda tabun.

5 kommentarer:

  1. Heja Carina, jag tycker att du har rätt!!
    /B-M

    SvaraRadera
  2. Thorsten Schütte2010-09-16 09:00

    för mera info:
    http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=4014157#srcomments

    SvaraRadera
  3. Eller som en vänsterkommunist uttryckte sig:
    "gillar du inte invandringen får du väl flytta"
    Nu skall jag åka och förtidsrösta...gissa på vad?
    /HenrikP.

    SvaraRadera
  4. Thorsten Schütte2010-09-16 09:21

    Tillägg: en kollega berättade att dom på Studio Ett i går läste upp min kommentar i radio, då hade jag stängs av den för att familjen skulle få matro...

    SvaraRadera
  5. Det var verkligen i elfe timmen du tog detta steg."Från vanligtvis välinformerade källor" lär de sju demokraterna,i morgon FREDAG (trots det inte är den 13:e)kungöra att vår jord kommer att gå u n d e r...Detta efter att ett av företagen som tjänat storkovan,med sina "undersökningar" nu erkänner att siffrorna var friserade!!!Tänka sig, att en "avisa" kan sjunka så lågt, att man tror sina läsare vara förståndhandikappade..Men OM detta skulle inträffa,säger jag redan nu farväl,och sörjer att inte få fira vårt inträde i Sveriges Riksdag på söndagkväll...

    SvaraRadera