tisdag 7 september 2010

Silbersky is going down!


Expressen: Assange byter ut Silbersky
"Våldtäktsmisstänkte Julian Assange har inte längre förtroende för Leif Silbersky.
Nu har han begärt att få byta advokat.
- Han är besviken för han känner att han inte får tillräckligt stöd från Silbersky, säger Johann Binninge, som företräder Assange."
-"Jag förstår inte ivändningarna." Säger Silbersky.
Men jag gör. Förbaskat väl.
För er som har följt min blogg vill jag bara säga no, no, no, no - jag är inte den skadeglada typen, så jag ska inte drämma till med vad var det jag sa.
Däremot, Silbersky och Ahltin och Wiehe i min klubb av pretto-patetiska-bäst-före-gubbar, ta er en funderare innan ni åker ut för den förnedrande walk of shame. Det bästa man kan göra för sig själv och alla andra är att inse när klockan är slagen. TACK.

24 kommentarer:

  1. det att sv rattsystem ar havererad synns lång veg
    Silbersky ar gammal system anhamgare som njyter av detta oordning o påverkar andra. Assange borde aldrig anlitat korrupta syst man. som S.
    Det vad de gjor dra pa tiden gjor ingenting -PR-ar for sig sjalv o under bordet kommer overens med allt o alla i forveg. Sedan bara plågar o fordummar kunder, ta ohygliga ersattningar for tidsfordrift

    SvaraRadera
  2. Helt enig, anonyme kompis.

    SvaraRadera
  3. Stärnadvokat med hög status i Sverige!
    Känner "han" till detta?

    Vi som är ifrån Sverige vet ju att damerna bestämmer på slutet eller hur?

    Eller hur Lilla Selma?

    Min frus syster sade alltid att hon var från Island vilket hade en kylande effekt på männen i Berlin då hon bodde där.
    På 70 Talet så ni vet när.
    Kvinnliga hormoner i vattnet i Sverige dämpar oss männ här hemma hoss oss, vet ni det?
    Man har inte upptäck källan av orsaken men om man inte är intresserad spelar det någon roll?
    Eller är svenska soldaters uppgift att riva Kabuls ruiner som är värre än Berlins ruiner 1945?????????????

    SvaraRadera
  4. Lilla selma, Island, Berlins ruiner.......ehhhhhh....?

    SvaraRadera
  5. Sas Slow and Safe !

    Berlin där finns idag en fin utställning med återblick
    ! Svårt att besluta närvaron för stadens styrande. På ett fritt område omkring Checkpunkt Carlie finns friluftsutställningen med många fina vinklingar. Kolla detta eftersom ölen är billig i Berlin! Kände en dam i England som var flygvärdinna på Sydamerika i starten med Lankesterbomarna. Hennes man köpte en spitfire till Agentinas flygvapen 1946 och flög den hem eller till Agentina.

    SvaraRadera
  6. Thorsten Schütte2010-09-07 18:12

    Åker till Berlin om 1½ veckor för att titta på järnvägsutställningen Innotrans och hälsa på mina systrar. Utgår ifrån att jag då är mera sammanhängande än "Anonym"!
    Och Assangeröran - man måste ju skratta åt Sverige i utlandet så man kissar i byxan. Helt sjukt!

    SvaraRadera
  7. Jag skulle nog anta att Assange är oskyldig - det skulle förklara Silberskys bristande engagemang. Han brukar mest gå in stenhårt för att få skyldiga av kroken? Eller har jag missat något?

    // KM

    SvaraRadera
  8. Hemma bra borta ?
    Har Ni sett Kabuls ruiner?
    24 år strider!
    Stockholm Stadshuset i ruiner 24 året.
    Va fan ! Hemvärnet mobliserar! Trupper från Aganistan skall hjälpa dumma stockolmare vars kvinnor inte ser genom glasögonen vad som händer.Kolla mig ! Från Öland! Va fan du behöver inte slöjan !

    SvaraRadera
  9. Har du fått in "Goddag yxskaft" i bloggen Carina??
    /B-M

    SvaraRadera
  10. Ja, du B-M, jag tror att vi bara måste hålla med om alltihopa.

    SvaraRadera
  11. Det hela handlar nog om huruvida avtagande av kondom kan räknas som våldtäkt eller inte. (Det har ju redan krupit fram i felra medier att det är en avtagen kondom det handlar om.)

    Det är ett absurt förbilligande av ord man gjort i Sverige när man breddade definitionen för våldtäkt för några år sedan. En förolämpning mot de som drabbas av våldtäkt i traditionell bemärkelse. Numera behövs varken våld eller "täkt", ja inte ens hot. Ingen tjänar på det.

    Detta har fått allvarliga konsekvenser. Det har gjort att svensk våldtäktsstatistik har exploderat och det har gjort det omöjligt att på ett trovärdigt sätt jämföra svensk våldtäktsstatistik med andra länders. (Vet inte om det stämmer, men har läst i kommentarssplalter folk som hävdar att vi numera har näst flest "våldtäkter" per 1000 invånare i världen, efter Lesotho i Afrika.) Vidare har det lett till ett minskat förtroende för svenskt rättsväsende. Detta utnyttjas för övrigt maximalt av Sverigedemokraterna och utan att gå in på partipolitik kanske man kan gissa sig till att det ändå inte var syftet.

    Ville man skärpa samhällets syn på sådana här saker hade det varit bättre att istället höja straffvärdet istället för att kalla en hund för en katt. Smek en sovande kvinna mellan benen och du kan åka dit för "våldtäkt" (när det snarare i sådana fall handlar om något slags utnyttjande eller illa genomtänkt förförelseakt). Helt absurt.

    En våldtäktsman är inte längre det folk föreställer sig. Julian Assange är stämplad världen över för något han med största sannolikhet inte ens varit i närheten av, även om han råkat göra något man inte får i Sverige.

    Klart som f-n att kvinnorna blev förbannade. Det är ju allvarliga saker. Man kan bli gravid eller få någon sjukdom, men det är skandal att det överhuvudtaget är möjligt att fundera på om det är våldtäkt eller inte.

    Män har ingen trovärdighet i sådana här frågor. Generande för alla kvinnor att ingen insatt person höjt rösten för länge sedan. Det tjänar inte kvinnor att omdefiniera ord som har en specifik språklig betydelse "våld" + "(be)täckning". Syftet var gott (att öka kvinnors rättigheter i sexuella sammanhang), men metoden var både korkad och orättfärdig och resultatet skandallöst.

    Spelar dock ingen roll vad jag som man tycker. Så länge ni kvinnor vill bo i ett sådant land så kommer det att vara så. Är kanske dock inte lika kul längre när det nästa gång kanske är er egen bror eller son som åker dit för "våldtäkt", bland det mest förnedrande man som man kan bli anklagad för.

    SvaraRadera
  12. Att smeka en sovande person mellan benen klassas som våldtäkt eftersom personen som sover anses befinna sig i "hjälplöst tillstånd". Bara vissa källor tar upp det faktum att det är inkluderat i våldtäktsbegreppet. Vårdguiden t.ex. nämner inte detta med ett enda ord. Det gör däremot Våldtäktsjouren. Det verkar alltså som att inte ens de som dagligen arbetar med begreppet vet vad det innefattar. Helt otroligt!

    SvaraRadera
  13. Har meddelat Vårdguiden så vi får väl se om de åtgärdar saken.

    SvaraRadera
  14. Carina-Fina:
    Det tycks ha spårat ur från själva ämnet.Bier och underinlägg dominerar.Vem kunde ana att gamle Silbersky,var så bekant att man även i Afganistan,känner till honom !!!

    SvaraRadera
  15. Lars, ingen kan förneka att han jobbat hårt för det. I pressen.

    SvaraRadera
  16. Snurrige "Anonyms" alla kommentarer gav mig dagens skratt. Milde tid.
    F ö var det väl klokt av Assange att byta advokat.

    /Öbon

    SvaraRadera
  17. Ja du Öbon, var han fuller, eller.....?

    SvaraRadera
  18. Här skriver man ett sakligt och välkomponerat inlägg om det tragiska med breddningen av våldtäktsbegreppet med anledningen av en Assange-affären och så blir man kallad "snurrig", misttänkliggjord för att vara "fuller" samt skrattad åt. Ni får väldigt gärna förklara vad ni menar.

    SvaraRadera
  19. Förlåt Anonym nr 2, men kolla Anonym nr 1, med inlägg kl 08:28, 09:06 och 09:32, så förstår du vilken Anonym vi menar.

    Brukar ju själv vara anonym här, men kallar mig ändå för Öbon, för att undvika missförstånd.

    /Öbon

    SvaraRadera
  20. Beklagar syftningsfelet. (Breddningen av våldtäktsbegreppet skedde förstås för flera år sedan.)

    SvaraRadera
  21. Aha... NU fattar jag...

    SvaraRadera
  22. Thorsten Schütte2010-09-08 16:13

    Nu ser ni varför jag inte är anonym, då kan jag inte förväxlas med folk som lider av verbal inkontinens!

    SvaraRadera
  23. Och jag är det på vissa ställen, då jag inte vill ha besök av tokar på min blogg. Men Carina-Fina har hittat dit och det är jag glad för! :-)

    /Öbon

    SvaraRadera
  24. Ha-ha-ha det var ingen lustig kontaminasammanblandning för dig anonym 2. Tur att Öbon och Thorsten var här och kunde korrigera.

    SvaraRadera