onsdag 22 september 2010

SD-väljare utan mänskliga rättigheter.


Såg på SVT nyheterna kl 21 igår att som första medieföretag vågade ifrågasätta den totala utfrysningen av SD från hela etablissemanget. Ian Wachtmeister framstår nu som Sveriges ende försvarare av svensk demokrati och Bengt Westerberg den lilla slingerbulten som representerade alla makthavarnas avsaknad av civilkurage.
Vid en utfrågning om SDs höga valresultat i Södertälje sticker journalisten(?) micken under näsan på en invandrarkvinna och säger-" Är du rädd och orolig nu?" Varpå svaret på denna ledande fråga inte oväntat naturligtvis blev: "Ja."
En svensk äldre dam med för högt blodtryck svarade spottande .-"Jag AVSKYR SD!" Medan en man med arabisktklingande namn svarade:-"Jag tycker vi måste se över invandringen, det kommer för många nu."
Oj, var han rasist nu?????



Jag citerar Arvid Anderssons kommentar på Newsmill:
"Bara en sverigedemokrat....
Sönderslagna valstugor, AFA-mobbar och V-riksdagsmän skränande på SD:s torgmöten, valsedlar och affischer som försvunnit. SD:are som misshandlats och knivhuggits. SD:are som fått hakkors inristade på huset eller bajs i brevlådan. SD:are uteslutena av sitt fackförbund. SD:are som förlorade jobbet. Allt talar sitt tydliga språk. De som inte delar de ”rätta” åsikterna är lovligt byte för var och bland mobben och andra.

På Newsmill och på andra håll i media censurerar redaktörerna friskt åsikter som anses vara SD. Och man gör det utan att skämmas.

Bortförklaringar från media och andra partier kommer sedan som ett brev på posten. Det är helt i sin ordning med våld och övergrepp. Det är också okej att helt tiga stilla. Det var ju bara en sverigedemokrat som utnyttjade sin demokratiska rättighet att säga sin mening."

2 kommentarer:

  1. GRUNDLAGEN...# 5
    Alla har rätten,att fritt yttra sig i ORD,SKRIFT,BILD,samt att förmedla detta vidare.
    Att ha tillgång till offentliga källor,samt vidare förmedla ur dessa..
    All FRIHET för rapportering genom RADIO,FILM,samt
    LIKSTÄLLDA MEDIER är tillåten...
    INGEN censur får förekomma...
    Ovanstående # 5 i Tyska grundlagen,gäller tydligen inte i vårt "demokratiska"SVERIGE !!!!

    SvaraRadera
  2. Stackars Sverigedeomkrater att bli behandlade som invandrare måste var jobbigt. Givetvis skall demokratin värnas, åsiktfrihet, mötesfrihet och inte minst religionsfrihet respekteras. Är svensk sedan åtminstoner 4 generationer. Vlade att konvertera till Islam förra året. Utgår ifrån att jag INTE har förlorat några rättigheter på detta. Vi kommer att gå in med ett bygglov för en moské inom kort och utgår då från att SD respektera religionsfriheten och inte sätter käppar i hjulen. Eller kanske gör dom det?

    /Sinned Nosslo

    SvaraRadera