söndag 19 september 2010

Kamraterna vill störta demokratin!


Lars Ohly har just hållit ett eldigt tal till sina partikamrater när de nu måste faca att vara ett mindre parti än SD. En agressiv och dålig förlorare väser att nu "tar vi till utomparlamentariska metoder!"
Ska vi bli orolig nu? Vad betyder det hot som Ohly uttalar?

"Personer eller organisationer som utför icke-demokratiska handlingar ägnar sig ofta åt sådant man kallar civil olydnad. Sådana handlingar befinner sig i gränslandet mellan vad som är lagligt och vad som inte är det. En del personer och organisationer passerar däremot gränsen för denna form av olydnad. De begår då brott för att väcka en viss opinion eller tar lagen i egna händer. Sådana grupper kallas ibland för terrorister."

3 kommentarer:

  1. Sorgligt med denna Ohly och hans partibroder Dror Feiler, (nr 9 på V:s riksdagslista och en av dem som deltog i "Ship to Gaza",)som var en av dem som hojtade och skrek i megafon på Sergels Torg häromdagen, när SD hade möte.

    Jag är mot SD, men för deras lika rätt att hålla möten.

    /En annan alliansröstare

    SvaraRadera
  2. Kommunisten Ohly visade verkligen sitt rätta jag och sin rätta människosyn. Och i kommunisternas värld skiter man i demokratins spelregler - som dålig förlorare tar man till hot. Tack och lov att vi slipper denne man i svensk politik.

    SvaraRadera
  3. Dessvärre slipper vi inte Ohly i svensk politik, han lär sitta kvar ett tag till som partiledare och riksdagsledamot. Dessbättre blev han inte minister igår.

    /Öbon

    SvaraRadera