fredag 10 september 2010

Ehhhh, jag tror bäste herr journalist glömde nåt väldigt, väldigt väsentligt.


"KORANBRÄNNARE OCH ISLAMOFOBER ÄR AL-QUAIDAS BÄSTA VÄNNER", skriver Wolfgang Hansson idag.

Men al-Quaidas absolut bästa vänner måste väl ändå vara fundamentalistiska koran-krigare, fanatiska och hjärntvättade islamister och dödshotade muslimska analfabeter.
Tänkte du inte på de, Woffe?!?????!!!!! Eller är du heeeelt dum i huvet?
Utan dem - inget alQuaida, inga koranbränningar och inga islamofober.

8 kommentarer:

  1. Carina-Fina,du övervärderar denne "journalist" Personligen har jag sedan århundraden, undvikit att smutsa ner mina händer,med denna socialist-
    blaska.F.ö tror jag att människor,som arbetar för sådan PK-press,knappast fötts med förmågan att t ä n k a..Men jag kan naturligtvis också ha fel i min teori...

    SvaraRadera
  2. Thorsten Schütte2010-09-10 14:03

    Lönlöst att diskutera hönan eller ägget, upptrappningspiralen måste brytas, ej sättas snurr på ytterligare!

    SvaraRadera
  3. Wolfgang Hansson, och Aftonbladet måste fundera på vad de menar, och vad det är de vill ha sagt med en så urbota idiotisk rubrik och artikel. Vad är de ute efter???

    SvaraRadera
  4. Thorsten Schütte2010-09-10 14:26

    Självaste Obama sa att den här koranbränningen är en guldåder ("bonanza") för al Quaidas m a p rekryteringen, vilket väl innebär ungefär samma sak som AB-artikeln vill belysa: Extremisterna på båda sidor eggar upp varandra.

    SvaraRadera
  5. Läste appropå detta en artikel av Henrik Berggren i DN imorse, en kommentar på två ställen, där det stod: "Islam är för fred, den som inte tycker det skall dö!!" Det säger allt tycker jag. Visst, jag drar alla över en kam, men ibland måste man det. Den kommentaren är nu bortplockad såg jag. Även min kommentar fanns inte mera, varför gör dom så?

    SvaraRadera
  6. Re;B-M
    Varför gör dom det ?? Jag tror mig veta svaret,men om jag nämner det, blir jag inte accepterad av etablissimanget.I och för sig mig "völlig Sch-egal"Men som ett komplement, kan jag upplysa att Islam öppet, anger sig överlägsna oss i Västvärlden,det föreskriver nämnligen deras religon.F.ö öppen information skadar aldrig...utom möjligen censorer !!!

    SvaraRadera
  7. Thorsten Schütte2010-09-10 18:34

    Men snälla B-M, vem säger att en muslim ha skrivit kommentaren Du åsyftar? I anonymitetens täckmantel är det minst lika sannolikt att någon som vill smutskasta islam har gjort det. Sedan är kommentarbortplockningen på DN ibland minst sagt mystisk. Självaste jag har blivit bortplockad när jag kommenterade en artikel om ismannen Oetzis släktskap med folk som bor i alperna nu, med hjälp av DNA-analys. Jag skrev att DNA-analysen mycket väl kan visa att Oetzi tillhör den förindoeuropäiska befolkningen i Europa, den grupp som finns kvar därav är troligen dagens basker. Den kommentaren plockades bort, så Du är i gott sällskap!

    SvaraRadera
  8. Tack Thorsten och Lars Å! Känns att jag är gott sällskap!
    Och visst kan det vara så, att det är någon icke-muslim!
    Jag kände bara en sådan fruktansvärd olust när jag läste det!

    SvaraRadera