måndag 23 augusti 2010

Thomas vägrade kissa, i lagens namn.


Jag har nu jointat, nä ursäkta, joinat, menar jag förstås, Facebookgruppen:
Bevisa din oskuld, Thomas Bodström. Se video.

Jag själv har alltid undrat. Det är nåt galet med den grabben, miffo uttalanden, förvirrade inlägg, det sluddriga talet och lite svårt med s-en - och äntligen fattar jag. Allt faller nu på plats!

3 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-08-24 07:56

    Många människor, däribland tyvärr jag, har det som kallas för blyg blåsa, paruresis eller urinretention. Under press, observation, när någon väntar o s v "låser" det sig och man kan inte kissa. En ganska banal händelse i de tidiga tonåren är oftast utlösaren och sedan dras man med det resten av livet. Har man detta problem blir en uppfordran att lämna urinprov extremt ångestskapande. Har man det inte, kan denna situation utlösa det. Dessutom ogillar jag samhällsutvecklingen som allmer går ut på att man i praktiken måste bevisa sin oskuld. Sedan hejar jag varken på Bodström eller "Gredelin" Ask, jag tycker att justitieministern ska komma från något av de mindre partierna och inte från S eller M som präglas av maktens arrogans!

    SvaraRadera
  2. Neeej Carina...där har du fel! Det är jag hundra på. Jag har nära vänner på Fårö och varit på många fester där Thomas m familj varit med. ALDRIG har jag märkt att han skulle varit påverkad av nånting. Han är i mitt tycke en helt vanlig kille...jättetrevlig.. i alla fall de gånger jag träffat honom. Sedan har han ett jobb där han blir granskad hårt, och då kanske att han inte är så perfekt...men nån knarkare är han INTE!!

    KRAAAM min bästa soldatmamma / Gittan

    SvaraRadera
  3. Jag tycker Bodström är en av de vettigaste S:arna. Synd att han inte är moderat och Djurgårdare.

    SvaraRadera