måndag 23 augusti 2010

hohoho-ho-haha-ha-ha, aj min mage, aj min mage!


Zappade igår före nyheterna på TVn, kom då in på nåt som hette Danska hollywoodfruar, och det var inte försett med varningstext trots att risken för akutskador var absolut överhängande. Min haka flög med blixtens hastighet rakt ner i golvet med en crash, ögonen flög ut ur själva globen och tillbaka igen med ett schhwurp och sen kom ett never-ending skrattanfall som fullkomligt tog andan ur mig.
Så läs på eget bevåg:
Ena blonda-lyfta-frun hade en liten fisk i akvarium, när hon gav den mat kom den själv ända upp till ytan och plockade maten ur hennes hand. Detta var faktiskt gulligt, och jag kan förstå att hon kände sig connectad med firren efter att denna ritual upprepat sig varje dag i två år.
Men nu så var det dagen F som i FiskFödelsedag, och oj, oj, oj vad ger man till en liten omkringsimmande 2-års-kompis? Blonda-lyfta-frun kunde då erinra sig att fisken tycktes ovanligt förtjust i de blänkande diamanter som de matande fingrarna var försedda med.
Sagt och gjort - fisken skulle få diamanter i present!
Den rike-snälle-blåste mannen körde till the diamond-store och satt utanför i bilen och väntade, han skakade lätt på huvudet som om han faktiskt undrade lite själv vad han gjorde där.
Blonda-lyfta frun kom överförtjust skuttande med en vackert inslagen fiskdiamant.
Och när fisken och rike-snälle-blåste mannen fick se den ljuvligt diamantbeströdda stora snäckan sänkas ner i den runda skålen var faktiskt intet öga torrt.
Ja, må han leva uti hundrade år.

1 kommentar:

  1. Födelsedagspresent till sin fisk? En del människor blir allt bra intelligensbefriade när det gäller sina husdjur! Det är så man kan spy!
    Ja, vad ska man säga.....dom rika roar sej, medans dom fattiga kämpar för sitt liv i det översvämningsdrabbade Pakistan.
    Den där kärringen kunde istället skicka ett bidrag till Pakistan.
    Tycker jag iallafall!
    /B-M

    SvaraRadera