fredag 27 augusti 2010

Näää, nu skojar ni allt med oss!



Den brittiska hotellkedjan Travellodge, måste varje år skicka hem gosedjur till sins gäster. Inom 12 månader har kedjan som har 452 hotelli England och Spanien sänt mer än 75 000 nallar till dess rätta ägare. Strange tyckte hotellen och beslöt sig för att undersöka saken närmare.
Travelodge gjorde en undersökning bland inte mindre än 6000 britter, och fann att 35 procent av alla vuxna erkänner att de sover med nalle, för att de tycker att det är mysigt och lugnande. Och att det hjälper dem att stressa ner efter en hård och stressig arbetsdag.Överraskande nog fann man att 25 procent av alla affärsmän har teddybjörnen i portföljen på businesresor. Den påminner den om deras hem och deras bättre hälft.
Många sover också med nallen därhemma,men det är de inte så stolta över, var tionde singel säger att de gömmer gosedjuret under sängen när de har övernattningsgäster.

Ha-ha-ha, now they are pulling our legs, ha,ha, ha, for hotelpublicity!!
Ganska gulligt, men inte går det att tro på? 75 000 nallar om året bortglömda av vuxna på hotell? Nja, den sparar vi nog till 1a april nästa år.

2 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-08-27 12:31

    Mr Bean är väl en av dessa gäster...

    SvaraRadera
  2. Kan tänka mig att det hela är sant.Denna teori fick jag, när det framkom att Reinfeldt,lär ha kontaktat väderlekstjänsten.Hans krav är, att man skall visa en väderkarta med skyfall, för valdagen.Enligt äldre undersökningar missgynnar ett sådant väder,hans "skenmotståndare" till vänster...Kanske önskades också vindstilla,nu när valvinden,tycks gynna SD!!!

    SvaraRadera