tisdag 24 augusti 2010

Louise Christiansson, insändare i DN idag skrämmer inte mig ett dugg.


"Varför rösta på SD i riksdagen?
En återkommande fråga i debatten är vilka som röstar på Sverigedemokraterna, SD.
Det har skrivits böcker och artiklar om denna fråga och gjorts flera TVprogram. De flesta artiklar och reportage handlar om proffstyckare som berättar om varför folk röstar på SD. Det kanske kan vara intressant att höra en vanlig SD-väljares röst.
Jag väljer SD eftersom riksdagspartierna inte vill diskutera invandring och de följder den förda invandringspolitiken har fått.
Nånting är fel i ett demokratiskt samhälle om inte alla frågor kan diskuteras. För mig är det självklart att alla västländer ska hjälpa människor i nöd, men att det samtidigt finns en gräns för i vilken utsträckning vi kan vara generösa. Det är inte rimligt att vi skapar förorter som består av olika enklaver av olika folkgrupper med upplopp, skolbränder etc, där få pratar svenska eller känner till hur samhället fungerar.
Jag tror att det är omöjligt att bygga en fungerande intgrationspolitik om vi inte begränsar invandringen likt övriga Europa har gjort.
Jag tror att det behövs ett parti i Sveriges riksdag som vågar diskutera dessa frågor utifrån ett kritiskt perspektiv och som kan påverka de nuvarande sju riksdagspartierna, som vägrar att se problemen och som ofta kallar all kritik mot den förda invandringspolitiken för "rasism".
Faktum är att det är riksdagspartiernas politik som är extrem utifrån ett Europeiskt perspektiv, inte Sverigedemokraternas."

Döm själv.
Är Loise Christiansson en demon, ett hutlöst spöke, en illvillig rasist.
Eller bara en vanlig kvinna som använder sin fria röst till att belysa ett problem som hon gärna vill kunna diskutera och göra nåt bra av?
Hör hit, ni allihopa, gammelmedia, och svenska makteliten - är det Louise Christiansson ni är så rädda för, och skrämmer oss så med?

1 kommentar:

  1. Ni som går arbetslösa och har kvaliteer inom press och intresse för ett arbete under säkra förhållande.En ledig plats som chefredaktör för insändaravdelningen vid DN,blir ledigförklarad,inom kort... Närmare uppgifter ges efter löneanspråk.Demokratisk partihemvist ett krav...

    SvaraRadera