tisdag 31 augusti 2010

Affärsidé?


Libyens diktator Muammar Gaddafi vill ha minst fem miljarder euro om året av EU för att stoppa den illegala invandringen via Libyen, som är illegala invandrares "dörr", och förhindra att Europa blir "svart", lovade han vid ett tvådagarsbesök hos premiärminister Silvio Berlusconi i Italien.

– Vi vet inte hur det vita och kristna européerna kan reagera när de ställs inför en uppsjö av svältande och okunniga afrikaner.

Efter att TVkamerorna stängts av kramade Gadaffi om Berlucsconi och viskade ömt i sin nya väns öra:-"Det är ett helt frivilligt förslag i all välmening, men om ni inte går med på dealenoch betalar så manar jag till Jihad mot hela Europe. Ni kan alltid lita på mig!"

3 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-08-31 09:52

    Gadaffi säger: "Vi vet inte hur det vita och kristna européerna kan reagera när de ställs inför en uppsjö av svältande och okunniga afrikaner". Det är ju mer än lovligt korkat. "Svartafrikanena" är i regel kristna och arabfolkens rasism mot svartfrikaner är tyvärr mycket utpräglad och även grogrund för konflikter som den i Sudan!

    SvaraRadera
  2. Gaddafi är en mycket obehaglig person, liksom Berlusconi.

    /Öbon

    SvaraRadera
  3. Re.Anonym (Öbon)
    I vårt land behöver man inte ge sig av till Italien/Libyen,föe att hitta obehagliga människor!!Nu under valkampanjen,kan man inom våra gränser, finna enorma mängder av Svenskfientliga,som ju hellre vurmar för Somalier,än våra egna minoriteter.Sådant finner jag är ännu läskigare.Dessutom påstår man, att de berikar vår kultur !!!Vem tjänar stora pengar på dessa "mörkhyade",och vem betalar i slutändan?
    Nej jag tror inte det är de nu styrande eller den s.k oppositionen.Troligare -Die dumme Schweden-

    SvaraRadera