onsdag 25 augusti 2010

Hu jeda mig, nu går skam på torra land.


Bevisat:Adolf Hitler kan mycket väl ha varit släkt med både judar och afrikaner. Det visar dna-prov som tagits på 39 av Hitlers släktingar.

OH, MY GOD -
TÄNK OM PETER KADHAMMAR ÄR SLÄKT MED NÅN SOM RÖSTAR PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA??!!!!???

3 kommentarer:

  1. Nu först klarnade det hos mig..Här måste ha funnits en läcka.Folkpartiet hade kännedom om denna nya upptäckt.Därför vill man avskaffa det främsta av alla medel mot kriminella -DNAregistret-Jag har alltid sagt att det som göms i snökommer upp...Kan det vara så hemskt att några av deras företrädare har ett mörkt förflutet??? Ja,undra får man...Men med Adolf??

    SvaraRadera
  2. Ja, appropå "urbefolkningar" och vilket blod man har i sina ådror. Det kanske bor en liten "jude" i oss alla.
    Om man släktforskar kan det bli spännande minsann! Det kan finnas alla möjliga och omöjliga människor som man är sprungen ur! Mördare, miljonärer, uteliggare, politiker (gud förbjude) och allt annat löst folk!
    Själv är jag på mitt möderne sprungen ur bönder på Tjörn. Ungefär 1600-1700 talet. Har känt att jag har en förkärlek för landet och lukten av jord! Ack ja........vad vet man om sina förfäder? Min farmor kom från Väröbacka i Halland, hon såg väldigt sydländsk ut. Kanske härstammar hon från något annat land. Det var säkert många sjöman från annat land, kanske Spanien, som gick iland i Sverige, ja, vad vet man! Spännande är det, eller inte.....
    /B-M

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2010-08-25 15:12

    Det här visar bara hur fullständigt idiotiskt raskonceptet är. Skillnaderna sitter i huvuden som resultat av uppväxt och indoktrinering. Exvis finns inga genetiska skillnader mellan serber, kroater och bosnier och den ungersktalande minoriteten skiljer sig inte heller från majoritetsbefolkningen i Rumänien.

    SvaraRadera