fredag 27 augusti 2010

Helt rätt Scherman, TV4!


SDs film var det absolut vidrigaste jag sett.
SD ska tacka TV4 för att de stoppar filmen, den är genant och direkt kontraproduktiv - ingen vill rösta på ett politiskt parti som skildrar välfärdsprioriteringar på detta billiga, förénklande och fördummande sättet.
Om Åkesson byggt upp ett uns av rumsrenhet och trovärdighet, så är den nu raserad av skräckfilmen, som är en horrorfilm i ordets sämsta bemärkelse.
RYS.

10 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-08-27 17:34

    Det är just det som är högerpopulisternas problem, precis när dom verkar bli salongsfähiga blir det platt fall igen. Att dom aldrig lär sig! När alla partier drar sig till mitten skulle det kunna finnas en fortfarande rumsren och anständig nisch till höger om moderaterna (inte min nisch precis, men en full legitim sådan för andra än jag).

    SvaraRadera
  2. Men jag vet vem av dem som hann "rykka i snöred forst",de får nu inte övriga medborgare i vårt land veta.Tala om att vara previligerad...Och jag kommer ej hellre att avslöja det..Jo,kanske om det går som jag hoppas den l9 september !!!

    SvaraRadera
  3. Är den värre rent av än landsförräderi som Sahlin och Reinfeldt bjuder på?

    Är det värre än att säga "ursvenskt är bara barbariet" eller "Om allt är lika skall Muhammed ha jobbet"

    Jag håller med om att filmen är drastisk men det ligger mycket i filmens budskap som är helt korrekt. Välfärdens prioriteringar skildras tydligt.. Kolla hur Äldreförsörjingsstödet ser ut för invandrare och jämför med fattigpensionärer.

    Hur kan det vara det värsta du sett kära soldatmamman?

    mvh Ceasar

    SvaraRadera
  4. Det värsta jag har sett av smaklöst o ointelligent propaganda. Som en måsskit mitt i ansiktet.
    Sorry, Ceasar, filmen vädjar till det lägsta och sämsta hos människan. Jag försvarar inga fula politiker oavsett partibeteckning, vill inte att nån politiker ska behandla mig som om jag vore lättlurad, lättköpt och fullkomligt blåst.

    SvaraRadera
  5. Det ädla budskapet som du beskriver, drunknade i sörjan. Det var synd.

    SvaraRadera
  6. 30 sekunder måste vara kort och koncist, thats it!

    SvaraRadera
  7. Kände precis samma sak inför filmen. Uppmärksammades sedan på att dess stil är lånad från förssarsmaktens rekryteringsfilmer och tydligen allmänt vedertagen i de kretsar dessa filmer vänder sig till. Vilket väl är de sista SD borde vända sig till såhär nära ett avgörande riksdagsval! Har SD dåligt självförtroende? Varför predikar de för kören i stället för att tala med vuxna svenskar?

    Pappan

    SvaraRadera
  8. SD lämnar ju det öppet vilken grupp man föredrar att prioritera...ingen vet vem som drar i bromsen. Proffsig och spännande, se den igen med öppna ögon;)

    /HenrikP.

    SvaraRadera
  9. Första intrycket och magkänslan brukar vara mina kompisar.

    SvaraRadera
  10. Hej igen,

    Har tänkt en del och tillfrågat personer som fortfarande i stor utsträckning befinner sig i pk dimman. Flera av dem ryggar till då de såg filmen och då är dessa potentiella SD-väljare.

    Så jag tror med andra ögon inte längre att filmen var särskilt bra, den uppfattas annorlunda än vad jag gjorde.

    Pappan sammanfattar mina reviderade uppfattningar inom området och jag hoppas att SD kommunicerar välfärdspriorieringar med samma innebörd på ett annat sätt i nästa film.

    Frågeställningarna är antagligen tillräckligt känsliga även om de står oberoende av iscensatta "skräckfilmer"

    mvh Ceasar Andersson

    SvaraRadera