fredag 27 augusti 2010

Gå inte på Monas fulingknep Fredrik Reinfeldt.


Monas spin-doctors har vänt upp och ner på sina skrivbordslådor, vräkt ut allt ur sina byråer, fickor, och till och med rensat papperskorgarna för att hitta papper och gammal information som kan ge indikation om Reinfeldts sårbarhet. Akilleshäl, Akilleshäl, var sjutton har han den, bara förtroendefull och klar i huvet....hm....hm.....hm....
-Men du, är han inte lite mallig, lite von Oben....och du, är han inte väldigt ybersjälvsäker med Anders Borg och Schlingmann i ryggen och allt. DU - skulle man inte kunna säga att han är en riktig besserwisser??? Det tycker väl inte vanliga svenskar om ?!?! Jo, jo, jo, nu bränns det jäkligt under Fredrik fotsulor, nu har vi de, nu har vi de!
-Ja, men hur ska vi få svenska folket att förstå vilken äcklig borgarbracka han är?
-Enkelt, ha-ha, under varje debatt får Mona med jämna mellanrum tjata och tjata och tjata om -"Stopp, läxa inte upp mig, FREDRIK REINFELDT, -"Sitt inte där på dina höga hästar, FREDRIK REINFELDT, då lurar vi säkert nån jävel.
-Det kallas fulknep och indoktrinering, och det är det politik handlar om fattar du väl, ha-ha.

2 kommentarer:

  1. Ja när Reinfelt hävdar att lärartätheten ökat och i själva verket har den minskat mellan 2006 och 2009 om man läser Skolverkets statestik. Bryr man sig inte om sanningen i sina argument är man en besserwisser men inte en speciellt bra sådan.

    SvaraRadera
  2. Och alla de andra politikerna tell the truth, the whole truth and nothing but the truth.....

    SvaraRadera