fredag 11 juni 2010

Nytt inlägg på m-magasin.


klicka här!

4 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-06-11 21:34

    Jag och min olycksbroder och vän Ulrich har under hela skoltiden aldrig någonsin spelat i samma lag eftersom vi två alltid blev de sista två när lagen skulle väljas...

    SvaraRadera
  2. Kan inte låta bli att undra - hur tänkte "pedagogerna"?????????
    Dag efter dag samma val, samma barn först valda, samma barn sist valda. Total glorifiering ELLER förnedring.
    Tänkte de aldrig, använde hjärnan????
    Jag är imponerad över hur stabil du verkar, trots allt du gått igenom i livet.
    Jag gillade berättelsen om Kiruna och kungabröllopet när du jkom till Sverige!

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2010-06-12 12:29

    Ja, jag förvånas ibland själv över att jag klarar mera än jag borde, jag tror min kristna tro har hjälpt mig en del och insikten att det är väldigt få människor som verkligen vill en illa, det är mest fråga om slentrian och tanklöshet som ställer till skada!
    Nu pustar vi ut hemma efter att min son tog studenten i går, kommer precis tillbaka från städningen av festlokalen. Han får ingen lång respit - på måndag börjar hans sommarjobb på ABB. Och kungabröllopet på TV-skärmen i Kiruna av alla ställen - ja det är ett varaktigt minne!

    SvaraRadera
  4. Thorsten Schütte2010-06-13 14:03

    Prins Daniel sägs brinna för friskvårdsfrågor. Se där en bra uppgift för honom, engagera sig i frågan hur man kan få skolbarn av mitt snitt att röra på sig frivilligt i stället för att bli vaccinerade med motvilja mot allt vad idrott heter för resten av livet. Jag räddades av vardagsmotionen, men hur blir de för dom som har andra intressen än jag och helt fastnar framför datorn eller TVn?

    SvaraRadera