lördag 15 maj 2010

Red alert warning signal - alla svenskar!!!!


En svensk politiker med invandrarbakgrund har försökt bryta mot svensk lag för att tillfredsställa en icke-demokratisk muslimsk kultur och/eller hederskultur.

Moissis Nikolaidis är socialdemokratisk kommunalpolitiker i Stockholm och skriver idag världens viktigaste artikel om den politiker som nu häktats sannolikligen misstänkt för att haft uppsåt att begå hedersbrott, på Newsmill:
-"Det är faktiskt mycket anmärkningsvärt att en toppolitiker i ett demokratiskt land och i ett demokratiskt parti kan ha en sådan relation med en ambassad som företräder en totalitär stat." -----
-"Alla partier vill öka invandrarnas inflytande, delaktighet i politiken och är ute efter invandrarnas röster. Deras "stress" över att ha invandrare med på sina listor gör ibland att omdömet brister."

En gång i tiden var jag riksdagskandidat för Junilistan, den enda gång de ställde upp till riksdagsval.
Vid första presskonferensen när vi kandidater skulle presenteras, valde partledaren Nils Lundgren ut de som skulle fronta i pressen.
Vad tror ni?
En gammal, en väldigt ung flicka,en handikappad, en bög och en invandrare. Så, klart . Färdigt och politiskt korrekt.
Jag mådde illa då och jag mår illa nu.

1 kommentar:

  1. Jag är mer än varnad kan jag säga!
    Det är skrämmande att vi får den här typen av människor i politiska partier. Det är ju solklart vad dom är ute efter....
    Det sådana som han, som gör att vi till slut måste välja sida....
    När allt ställs på sin spets, vad vill vi i Sverige egentligen ha? Jo, fred, frihet, jämställdhet. Det som vi har kämpat för så länge!
    /B-M

    SvaraRadera