torsdag 8 april 2010

Debatt som inte gav ett jota.



En glänsande Ulf Nilsson, Expressen var som vanligt klokt konstruktiv och försökte leda debatten framå. Men programledaren var dessvärre bara ängsligt förvirrad.

En folkpartisttant gör sig förhoppningsvis bättre i byggnadsnämnden.
Vänsterpartisten skyllde allt på klass-samhället, och det var ju ingen skräll. Han sa sig heller aldrig varit rädd i Landskrona, nä vem skulle våga ge sig på honom, när det finns gamla tanter.
Forskaren tyckte att allt har löst sig om 25 år, och allt som behövs är arbeten i Landskrona.
Ja, eller hur? Lätt som en plätt.

Men pseudodebatten pågår i Landskrona, barnen på en invandrarskola säger idag: -"det var bra att den gamla kärringen dog, hon var gammal och skulle dö ändå."
Landskroniterna står i gathörnen och blänger snett, men vågar inget säga högt.
Då der det dystert ut för Landskronas framtid.

2 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-04-09 09:07

    Ja, lite av en antiklimax, samtidigt skönt att man inte gapade och skrek åt varandra. Det kanske krävs en period av arbetsro och eftertanke nu, delvis, men inte bara, enligt Ulf Nilssons linjer. Och även tålamod, tills den rättslige utredningen är klar. Trafikfrustration har en förmåga att locka fram det sämsta hos människorna, gärningsmannen höll kanske på att koka över av skäl som inte hade ett dugg att göra varken med att han är invandrare eller parkeringsincidenten, den var bara droppen som råkade inträffa vid sämste möjliga tidpunkt?

    SvaraRadera
  2. I den bästa av världar, Thorsten....!

    SvaraRadera