onsdag 28 april 2010

Det går la bra de!


"I Göteborg har de redan haft Feskekörka i hundra år", nu har vi här på baksidan fattat!
Så den 10 maj får Stockholm och Årsta sin egen variant av Feskeköka.
- Fisken är billigare än i butikerna, och färskare fisk kan du inte få om du inte dyker själv, säger initiativtagaren Jim Johnsen.

4 kommentarer:

  1. Döö, de finns la ingen torsk eller makrill i östersjön eller?
    Skämt åsido, det var ju trevligt för Stockholmarna att få känna av hur det känns att ha en alldeles egen "Feskekörka"!! :-)
    /B-M

    SvaraRadera
  2. B-M, vi får la importera från Götet. å lite goa gubbar också, för stämningens skull, annars går det änna inte.

    SvaraRadera
  3. Hahaha, jajamensan, lite goa gubbar...! Det finns "goa gubbar" i Stockholm också förstås, sjyssta söderkisar, eller hur?
    Ska nu kolla M-Magasin och din blogg!! :-)
    /B-M

    SvaraRadera
  4. Men strömming finns det då inte på västkusten.

    /Öbon

    SvaraRadera