onsdag 28 april 2010
Det går la bra de!
"I Göteborg har de redan haft Feskekörka i hundra år", nu har vi här på baksidan fattat!
Så den 10 maj får Stockholm och Årsta sin egen variant av Feskeköka.
- Fisken är billigare än i butikerna, och färskare fisk kan du inte få om du inte dyker själv, säger initiativtagaren Jim Johnsen.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Döö, de finns la ingen torsk eller makrill i östersjön eller?
SvaraRaderaSkämt åsido, det var ju trevligt för Stockholmarna att få känna av hur det känns att ha en alldeles egen "Feskekörka"!! :-)
/B-M
B-M, vi får la importera från Götet. å lite goa gubbar också, för stämningens skull, annars går det änna inte.
SvaraRaderaHahaha, jajamensan, lite goa gubbar...! Det finns "goa gubbar" i Stockholm också förstås, sjyssta söderkisar, eller hur?
SvaraRaderaSka nu kolla M-Magasin och din blogg!! :-)
/B-M
Men strömming finns det då inte på västkusten.
SvaraRadera/Öbon