onsdag 22 september 2021

-Vad i hela friden kunde gå fel??

Titta, redan när de anländer till friheten, och gratisliv på idioternas bekostnad, från "krig och förföljelse" visar de sin enorma tacksamhet och sin vilja att ödmjukt passa in.

-"Handfat som slitits bort, golv som slitits upp och hela bostäder som bränts ner. Hyresvärdar kräver Migrationsverket på 220 miljoner kronor i ersättning efter att ha hyrt ut bostäder under flyktingkrisen."


3 kommentarer:

  1. Härligt att du är tillbaka! Piteå havsbad fick 60 miljoner årligen i 4 år för att sk flyktingar skulle bo där. Dom fick pengar för 1300, men det var aldrig mer än 600 där, en rejäl vinst för havsbadet. Dessutom skickade dom en saltad faktura till migrationsverket på drygt 4 miljoner för förstörelse av hotellrummen och stugorna. Anticimex fick jobba hårt där.

    SvaraRadera
  2. Man kan väl tycka att de här väldigt gooooda och fiiiiina hyresvärdarna själva skulle stå för reparationerna.Deras hyror var väl också väldigt goooooda...
    Mvh,
    Tomas

    SvaraRadera
  3. Inget nytt under solen!
    När jag som 17-åring,1966,arbetade som praktikant på Västerås kommun så var ledningen mycket bekymrade. Den romska familj, som vid ankomsten till Västerås erhöll en fin villa som bostad, hade brutit upp parkettgolvet och eldat på betongsulan för matlagningens skull.
    "Man" tar kulturen med sig oavsett vad PK-patrasket påstår.

    SvaraRadera