torsdag 23 september 2021

S-enterstämman.

Jag tror på riktigt att Annie Lööf inte mår bra, och att hon dessutom har slut på ess i rockärmarna. Att vara totalt opålitlig brukar sluta med att folk uppfattar en som totalt opålitlig. Och helt av banan.

S-enterns uppfattning att läkare har rätt att skära i spädbarns könsdelar gör dem dessutom barbariskt vedervärdiga och sjukt inhumana.

8 kommentarer:

  1. De orter jag bott på har alla haft "Flickorna i [valfri stadsdel eller förort]" med ungefär samma innebörd som "Villiga Vera". Så Centerpartiet har blivit som Flickorna i Maramö.

    (Jo jag vet att det är en förlegad och unken människosyn att kvinnor inte får ha egen vilja eller lust men det verkar vara rådande januaripolitik att importera mera av det.)

    SvaraRadera
  2. Håller helt och hållet med dig! Vad har stympning av barn med religion att göra, vedervärdigt.

    SvaraRadera
  3. ÅKESSON OM C: ”TVEKSAM DEMOKRATISYN”
    https://samtiden.nu/2021/09/akesson-om-c-tveksam-demokratisyn/

    SvaraRadera
  4. Sparka ut rödskrikan nu.

    SvaraRadera
  5. Goa Carina, så glädjande att du är tillbaka. Jag själv pausar också. Det blir bara för mycket av allt som gör att Sverige faller djupare, fortare ned i förfall om sossarnas, miljötalibanernas och rödskrikans röster inte stoppas.

    En annan GO Qvinna kan bättre: https://katerinamagasin.se/25-punkter-for-en-rekonstruktion-av-sverige/
    Jag ser framför mig att alla bloggare, nåja, enas och skriver att Sverige måste räddas genom en expiditionsministär. I den regeringen skall ingå Sverige bästa och mest lämpade Qvinnor och Män. Tänk om Medborgerlig Samling fick 4 % och vi då fick en absolut minoritetsregering. Tänk då kan alla övriga riksdagspartier sitta inne i riksdagssalen och skälla på varandra; Varför gjorde ni inte så när ni hade makten. De enda som är utan skuld är SD. Tyvärr går V, S och Mp, om de finns kvar efter 2022-valet, bananas om SD får ingå i högerblocket.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Goa Messkalle, jag förstår dig så väl. Jag trevar lite för att se hur framtiden ser ut. Ibland vill jag bara att jag aldrig ska vakna. Men det är Sverige av idag som är själva mardrömmen - det värsta är att jag inte för mitt liv kan/vill/förmår förstå att denna ondska hänt! Detta underbara land, vackra sagolika naturen, med ett rejält folk som var ärliga, raka, starka, hederliga, lite blyga, men bara ville väl på riktigt.
      Vissa dagar känns det som om jag vet för mycket för mitt eget bästa. Säkert känner du likadant?

      Radera
  6. Loppet är kört! Det ÄR en smärtsam insikt!

    SvaraRadera