måndag 2 augusti 2021

Idag kallas det allmänt för "lögner", det som vi historiskt vittnat om som psykologisk krigsföring och hardcore propaganda.

 Jens Ganman, FB, håller många av oss levande med sin sylvassa satir.


Mathiasson Nyheter Idag, utdrag;

Den politiska adelns arrogans har fått ett ansikte. Det är en glasögonprydd broiler från Stockholm vid namn Mikael Damberg. Hans politiska bana var utstakad redan som spermie då Damberg är infödd i den socialdemokratiska högadeln som son till dåvarande partikassören och Palmeförtrogna Nils-Gösta Damberg, som också levde hela sitt liv inom den socialdemokratiska partistatens reservat.

-----

- Dambergs syn på medborgarna och demokratin har framkommit med all önskvärd tydlighet under den så kallade regeringskrisen. Vanligt folk vill helst titta på fotboll och dricka midsommarsupar och är alltför dumma för att förstå sig på politik, står broilern och säger på bästa sändningstid i statstelevisionen. I hans värld kan uppenbarligen människor inte både kolla fotboll, ta sig några supar och samtidigt kräva att få ha ett ord med i leken när det gäller det egna landets styre och framtid.

-----

Vad som kommer att hända framöver när det gäller regeringsfrågan återstår att se. Men störtandet av regeringen den 21 juni 2021 kan förhoppningsvis bli en början på ett återtagande av demokratin i Sverige. 2020-talets avgörande politiska fight kommer att stå mellan demokrati och EU-aristokrati.

2 kommentarer:

  1. Vilken fjant han är. Plocka av Damberg makten så är han ingenting.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då ingenting men dock fortfarande en fjant!

      Radera