måndag 2 augusti 2021

Alla vet att Socialdemokraterna ljuger. Om migrationen, om coronan, om kriminaliteten, om klimatet, m.m, m.m. Men SVT tar betalt av oss för att tro på dem.

En gästledare idag på GP, skriven av den lyxlivsälskande socialdemokraten Jan Emanuel Johanssons, som blev så infernaliskt rik på "ensamkommande ungdomar".

Via sitt bolag Hoppetgruppen AB gjorde han under 2016 en vinst på 85 915 kronor per dag.

Notan skickar han till oss skattebetalarna.

 Så.

 Jag är i grunden mycket skeptisk mot JEJ. 

Det är inte vackert att först utnyttja systemet tills man blir Krösus, sen komma och tycka att systemet är fel.  

Men ta det för vad det är,


Jan Emanuel Johansson, GP: - 

Migrationspolitik är något av det känsligaste man kan prata om i Sverige. Mitt under brinnande regeringskris togs mandatperiodens viktigaste beslut gällande just migrationspolitik. Detta försvann i mediebruset kring regeringskrisen. Förslaget gick igenom med en rösts marginal. MP, C, S och V drev igenom paketet. Regeringen gick sedan ut med att beslutet kommer att minska invandringen till Sverige.

Beslutet innebär att det blir lättare att stanna i Sverige utan skyddsskäl. Det betyder bland annat att cirka 9000 unga män från Afghanistan kommer att få stanna. Även personer med beslut om utvisning. 

Beslutet gör det också lättare att slippa försörjningskrav. 

Beslutet gör det även lättare att komma till Sverige som anhörig. Till exempel ska personer utan permanent uppehållstillstånd få ta hit anhöriga. Lagen öppnar tydligt upp för att fler grupper ska kunna anhörighetsinvandra. Om exempelvis någon med tidsbegränsat uppehållstillstånd vill ta hit en fru, eller en sambo så ska det gå bra. Inget försörjningskrav ställs då heller på den nya sambon.

Det är möjligt att dessa förenklingar som gör det lättare att komma till Sverige och stanna kommer minska invandringen så som regeringen säger. Men jag tror inte det. Jag tror inte heller regeringen tror det. Jag tror att regeringen säger vad den tror att folket vill höra. Jag tror regeringen ser folket som den part som inte tål att höra sanningen.

------

Kommentar NN: - "Sju av åtta riksdagspartier har ljugit i den här frågan under många år. Nu har verkligheten kommit ikapp. Då inställer sig helt naturligt frågan om vad det är mer man ljuger om?"

Kommentar NN2: - "Ja, den nya migrationslagen gick igenom. Ja, invandringen kommer öka. Kraftigt. Den kommer, och har så redan, flytta från asyl till invandring av lågkvalificerad arbetskraft."

Min kommentar: - Varför alla dessa lättnader - under täckmantel ” minskningar” när det är det sista landet behöver och folket vill. 

Vem är det som sitter med guldkortet i slutändan?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar