lördag 31 juli 2021

Det jag undrar över är - de politiker och redaktioner som helhjärtat och underdånigt bidragit/bidrar till invasionen - vad räknar de med att få ut av den?

Kommentar: - Ett mångkulturellt samhälle är inte ett samhälle med en mångkultur, det är ett samhälle med många kulturer.Gunnar Sandlin, Det Goda Samhället: Är det dags att vi tar tillbaka vårt land?

- Åkte kommunalt till Gröna Lund idag. På vägen hem är jag och familjen de enda vita på färjan till Slussen. De enda. Kalla mig rasist om jag gnäller över att några på färjan är mörkhyade. Men inte när jag gnäller för att det ser ut som jag sitter på färjan till Madagaskar.-----


Det här ger mig och mina vänner en känsla av en invasion. Tidigare har jag på DGS skrivit om känslan av att leva under ockupation, att alltmer bli förfrämligad i mitt eget land. Emellertid tycker jag att vi som upplever vanmakt och ilska över att bli drabbad av en demografisk utveckling som vi inte har fått vara med att påverka, har stöd av fakta.

 Drygt två miljoner beviljade uppehållstillstånd sedan millennieskiftet, en ökning under 2000-talet med en och en halv miljon personer med utländsk bakgrund i folkbokföringen, medan de svenskättade tydligt minskat, talar sitt tydliga språk.


Det rör sig om en stor del utomeuropéer, för att uttrycka saken försiktigt. Den kända amerikanska tankesmedjan Pew Research Center beräknade att det 2017 fanns drygt åtta procent muslimer i Sverige, vilket idag skulle betyda drygt 800 000 personer. Den största gruppen som ökat under 2000-talet är syrier, men i topp ligger också irakier, somalier, afghaner och eritreaner medan svenskfödda är i särklass den största utvandrade gruppen.


Jag har alltmer känt att våra beslutsfattare med sina vapendragare i journalistkåren har givit bort vårt land till hela världen och att svenskarna marginaliseras av PK-etablissemanget. Det är svenskarnas uppgift att stå för notan och infoga sig i ledet. Som en frustrerad vän och tidigare samhällsdebattör uttrycker det i ett mejl:


Alla andra folk har rätt till sina länder, utom svenskar. Alla andra folk har rätt att få hålla sig till sina egna, utom svenskar. Alla andra har rätt att begära sitt eget språk, utom svenskar. Alla andra har rätt att hylla sin kultur och sina traditioner, utom svenskar. Vi ska bara ta bördorna och dra ihop pengarna och försörja de andra och ordna upp allting, det är det enda som är reserverat för svenskar.7 kommentarer:

 1. Han verkar ha stor hjärna, men tyvärr är den tom.

  SvaraRadera
 2. Majoriteten vill ha det så, annars skulle inte Löfven & Co sitta kvar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Majoriteten av Sveriges folk röstade EMOT Löfven. Det var efter lilla fröken Lööfs omsvängning som en majoritet i riksdagen inte var emot honom.

   Hon ser väl sig själv som en blivande "stassminijster".

   Radera
 3. Vad de vill få ut av det? Ett nytt trasproletariat som röstar rött eftersom den gamla arbetarklassen fått det för bra och börjat rösta "fel".

  SvaraRadera
 4. Det enkla svaret på din rubrikfråga är:
  1. Pengar
  2. Välavlönad reträttplats utom räckhåll för svenska folket

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså finns det människor som förgör ett helt land med berått mod, för att de själva när övertagandet är fullbordat, kan fly med pengar och bosätta ig i ett fritt land. Må dessa alla brinna i helvetet.

   Radera