tisdag 27 juli 2021

Den korrekta samhällstoppen har delat in folket i två läger. Ett läger får oförtjänt alla pluspoäng, ett läger får oförtjänt alla minus.

Riksuppviglaren Morgan Johansson:

. "Åratal av systematisk rasistisk propaganda" i Sverige

Bulletin.

Gulligt, fint snällt, orasistiskt.

"Företaget Kavat Vård har specialiserat sig på att erbjuda äldreboenden riktade till olika målgrupper. På Östermalm i Stockholm finns ett boende som erbjuder ”det lilla extra” – i Akalla talar personalen arabiska och man erbjuder de boende vattenpipa, te och mat från hemlandet."

Men.

När etniska svenskar vill samma sak är det rasistiskt, och den "främlingsrädslan" måste "elimineras".

Håkan Boström , GP: "Att vissa inte vill låta sig behandlas av utländska läkare och tandläkare är inget vi (!) bör acceptera. Men vården har också ett ansvar att se till att faktorer som kan öka främlingsrädslan elimineras."


Bästa kommentarerna:
NN1: -"Gott nog. Dock har iaf jag förlika mig med att jag uppenbarligen är rasist enär statsministern påpekar detta ständigt. Till finns beviset om en " strukturell rasism" vilket är alla människor med svensk bakgrund i Sverige. 

Det finns ingen anledning att lägga tid på något sådant som att påstå att man inte är rasist eller att man väljer efter andra rationella skäl. 

Ingen lyssnar. De har bestämt sig. Jag är rädd. Främlingsfientlig."

NN2: - "Sverige är världens mest toleranta, humanitära och rasistiska land. Frågor på det!?"

3 kommentarer:

  1. Så den här strukturella rasismen, den finns alltså i det samhälle som socialdemokratin har byggt upp? Förstår Morgan ens vad han säger? /Fiat Lux

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä, han förstår inte. Han är så full av hatkänslor så han är blind och döv också.

      Radera
  2. Jag har ingenting mot att bli behandlad av en utländsk läkare om den kommer från Danmark, Norge, Island eller Finland.

    SvaraRadera