lördag 5 juni 2021

Vi döms ut som islamofober, och piskas av regeringarna och media att vara toleranta.

Mot de intoleranta.

Daily Mail: - I UK finns numera städer som inte tillåter vita människor. 

En muslimsk författare, Ed Husain tidigare politisk islamistist, som lång tid har studerat moskéer i UK, skriver om barn som attackeras för att de är vita. 

Om att föräldrar tvingar in barnen i förtryck under talibanliknande förhållanden, och att kvinnor är fängslade i hemmet och inte får gå ut ensamma eller utan tillstånd.

 Ed Husain har besökt platser för muslimsk bön över hela UK, han dök alltid upp oanmäld till de största veckosamlingarna i fredagsbönen, han har talat med taxiförare, företagsägare, imamer och islamtroende om religion.

Islam i GB domineras en ultra-ortodox sekt, the Deobandis, som kontrollerar hälften av moskéerna i landet, och som grundade talibanrörelsen i Afghanistan.

En person beskriver 'Bolton, Dewsbury and Blackburn' som 'ett annat universum, ett annat århundrade', det finns en moské i varje gathörn.

Moskén i Didsbury, en omvandlad kyrka, har en skylt utanför som pekar mot var besökare kan hitta "Sharia avdelningen". 

Vita män hotas om de försöker närma sig, och vita kvinnor i Bradford är övertygade om att deras stad kommer att delas upp i apartheid i snar framtid.

Och vad kommer regeringarna eller kommunpolitikerna att göra för att förhindra detta, och skydda sitt land, sitt folk och sin kultur? 

INGENTING. 

Precis det kommer de att göra. 


3 kommentarer:

  1. Ytterligare en muslim som låtsas bry sig.

    SvaraRadera
  2. Lita aldrig på en arab!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lita på (((kusinen))) istället då!

      Radera