tisdag 1 juni 2021

Under pressure.

Vill vi ha storföretag som pressas av den mäktiga åsiktseliten, och ängsligt ålar och kryper dit vinden blåser, för att tjäna pengar på att fostra folket/kunderna?

Di: 

-"Fjolåret blev omvälvande på många sätt. Allt från en global pandemi och rasande bränder till Black Lives Matter-rörelsen. Men alla dessa händelser har också fått världen att se på social hållbarhet med nya ögon.

-----
Det blev inte minst tydligt i fjol när 150 amerikanska chefer tillfrågades om sin syn på social hållbarhet i en undersökning av konsultföretaget Porter Novelli och 70 procent svarade att de aldrig, under hela sina karriärer, känt större press att engagera sig i frågor kring social rättvisa än nu.

Därför är det föga förvånande att statistik från Linkedin visar att mångfaldsexperter var en av de jobbkategorier som var mest eftertraktade under fjolåret, upp hela 90 procent jämfört med 2019, med titlar som mångfaldschef och mångfaldskoordinator."





Min kommentar: -Jag har aldrig känt mig så här inklämd och pressad från samhällets ensidiga, tunga och trånga krav på oss medborgare.

Jag har ingen möjlighet till tillflykt och inte två sekunders frihet. Jag kommer inte undan när jag vill koppla av med en bok, en tidning, ett underhållningsprogram eller film. Inte ens när jag promenerar, ty "mångfaldscheferna" har sett till att precis allt överallt bara handlar om att tvinga mig att "tänka rätt" när det gäller ras, hudfärg, kön, "klimat" "miljö" och "hållbarhet".


Jag behöver andas. 

Jag behöver få tänka själv och fritt.

3 kommentarer:

  1. Din kommentar är perfekt!Är så fruktansvärt trött på all "wokeism" och försök till åsiktsstyrning.Listan på företag som jag bojkottar blir bara längre och längre.
    Mvh,Tomas

    SvaraRadera
    Svar
    1. Samma här, det växer en större och större ilska inom mig.

      Radera
  2. Snart får man börja odla sin mat och sy sina kläder själv.

    SvaraRadera