onsdag 23 juni 2021

Själutvald härskarinna håller hela svenska folket som gisslan.


BLT: "Många undrar nog, med rätta, varför det som var så omöjligt för Annie Lööf så sent som i söndags – att gå Vänsterpartiet och Nooshi Dadgostar till mötes i denna fråga – helt plötsligt är möjligt onsdag eftermiddag."

----------

Utdrag ur alltid lika knivskarpe Jens Ganmans FB-inlägg.

SOMETHING'S GOTTA GIVE
Centerpartiet är en skvader. Framdelen borgerlig, bakdelen socialistisk – framdelen hare, bakdelen tjäder. Ett sånt fantasidjur överlever inte särskilt länge eftersom det varken kan springa eller flyga.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Skvader


Och allt vi ser från Annie Lööfs håll från och med nu är damage control. Hon missbedömde VPK. Hon missbedömde Liberalerna. Hennes politiska manöverutrymme är i princip noll. Hon är utlämnad åt andra partiers välvilja – eller sin egen principlöshet, som i och för sig är väldokumenterad.

Hennes nya krav på kraftiga skattesänkningar lär dock inte falla i god jord hos Magdalena Andersson även om HON verkar ha svårt att bestämma sig från ena dagen till den andra om Sveriges ekonomi är ”skör” eller ”urstark”.

3 kommentarer:

 1. Ställ henne mot väggen och tvinga henne svara på varför det är så gott om pedofiler i centerpartiet. Hon själv borde läggas in för vård.

  SvaraRadera
 2. V borde inte ha några problem att få igenom hela sitt partiprogram, S, MP och C är ju helt bankrutta och gör vad som helst bara för att få sitta kvar vid makten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rätt. Undrar om Dadgostar förstår och vill utnyttja sin guldsits.

   Radera