fredag 18 juni 2021

Sabunis L - partiet som är som ett Kinderägg.

 Man vet aldrig vad det innehåller.

Sabuni: L kommer inte rösta bort Löfven.

Kommentar Fredrik L:

-"Om jag någonsin kunde begripa...  Antingen vill man ha ett Sverige som styrs av borgerliga partier eller också något annat. 

Och om man vill ha bort en regering tar man tacksamt emot alla röster man får, annars slösar man bara med allas tid och resurser." 

Ibland är det svårt att förstå människor. Men ibland är det stört omöjligt.

3 kommentarer:

  1. Stefan L kommer att bli kvar i evigheters evighet.

    SvaraRadera
  2. Jag lyssnade på P4 i går. Jo, det händer. Lokalradion hade sändningsuppehåll.

    Sabuni sa då att Januariöverenskommelsen gäller och så länge den gäller kommer inte L att rösta bort regeringen. Om S+MP försöker att exkludera marknadshyror gäller inte längre JÖK:en och nuvarande regeringsunderlag.

    Jag uppfattar Sabuni som mer höger än vänster i motsats till majoren från Flen som hon "ärvt" denna skit från. Pacta sunt servanda. Om L fortfarande är ett riksdagsparti och om Sabuni fortfarande är partiledare så tror jag inte att det blir några fler JÖK:ar.

    Trots att jag är libertarian så är jag emot marknadshyror. Det beror på att vi inte har en fungerande hyresmark, en fungerande bostadsmarknad eller ens en fungerande byggmarknad. Marknaden för byggvaror är totalt genomkorrumperad med stora rabatter till byggjättarna på de mindre bolagens och privatpersoners bekostnad. Det förekommer upp till 90% rabatter. Banta regelverket, lagför rabatter över 25% som bestickning och centralisera byggnadsnämnderna så kanske vi kan bygga lika billigt och effektivt som resten av Europa. Repatrierar vi dessutom alla bidragsturister så lär vi inte längre ha en akut bostadskris.

    SvaraRadera