måndag 7 juni 2021

Prins Harrys hatiska och smutsiga krig mot sin kungliga familj.

Drottning Elizabeths barnbarn, fd prins Harry, gifte sig med en intrigant golddigger, Meghan Markle, de sa att de ville leva "privat" och for till Californien. Bosatte sig i ett jättemansion och startade omedelbart upp ett liv i social-media, uttalade sig om ALLT. öppnade egna TV-kanaler och trashade hela den brittiska kungliga familjen i en tell-all-intervju med Oprah Winfrey.  

Så förbindelserna är isiga. Man får som bekant inte mycket kärlek från en familj man sålt ut för pengar.

Dagens stora rubriker får paret efter att deras dotter fötts för två dagar sedan. De har haft den enorma fräckheten att bara sno det unika smeknamn, Lillibet, som nyss avlidne Prins Philip hade på sin fru, Drottningen, i deras över 70 år långa äktenskap. 

Och som inte det var nog, uppdagas idag att Lilibetdiana.com domännamn mystiskt har registrerats och köpts samma dag som Harrys och Meghans dotter föddes.

Ingen annan tillåts använda domännamnet, men föräldrarna kan använda det för all typ av kommersiella ändamål som de själva vill, de äger det.

Ägarna till domänen i Arizona har ett motto, och lämnar inte ut personerna bakom domännamnet: "Deras identitet är bara vår business". 

Men kungliga experter är säkra på att Harry och Meghan ligger bakom den nyfödda lilla flickans domännamn och hennes försäljningsvärde.

De två blir mer och mer skrämmande. 

Meghan Markle tycks vara en mästare på att exploatera sin man och hans kungliga familj oh börd, nu genom att kidnappa sin gammelfarmors namn utan att fråga, det är ett iskallt drag. 

Prins Philip var den senast levande som använde smeknamnet, Lillibet, nu tvingas Drottning Elizabeth se sitt unika namn klistras över reklamvärlden, medan hon fortfarande sörjer sin make.

1 kommentar:

  1. Värt att veta är att Harry länge har varit ordentligt arg på brittiska kungahuset pga av hur de behandlade hans mor Diana och hans fars, prins Charles offentliga affär med Camilla Parker Bowles efter deras skilsmässa, medans han var gift med prinsessan Diana.
    Med all sannolikhet är Harrys äktenskap med MM väl planerat och orkestrerat av amerikanska IRS som också med all sannolikhet köpt över paret till USA för en rejäl sudd dollar.
    Att de nu bor i USA ger IRS en inkörsport och möjlighet att utreda brittiska kronans fiffel och båg när det gäller offshore-bankerna som finns enbart för att brittiska kronan tillåter det.
    Konspirationsteori? Nej då vänta och se!

    SvaraRadera